Vaga a Alstom Manteniment per exigir un conveni digne i una ocupació estable

Serà els dies 26 i 27 d’octubre i del 6 al 12 de novembre

Davant el bloqueig de les negociacions del conveni, després de mesos d’infructuoses negociacions, i les intencions de la multinacional d’introduir retallades en les condicions laborals de la plantilla, CCOO i UGT han convocat diverses jornades de vaga a tots els centres d’Alstom Manteniment de l’Estat. Seran nou jornades de vaga de 24 hores previstes per al 26 i 27 d’octubre i del 6 al 12 de novembre.

Els centres de treball d’Alstom Manteniment de la província de Barcelona, que tenen com a clients principals Metro, Tram i Renfe, han convocat concentracions, coincidint amb les jornades de vaga d’aquesta setmana:

Dijous 26 d’octubre, de 5 a 10 i de 21 a 01 hores es concentraran davant les oficines del Trambaix, a Sant Joan Despí (av. de Barcelona, s/n), i del Trambesòs, a Sant Adrià de Besòs (av. d’Eduard Maristany, 57).
Divendres 27 d’octubre, de 6 a 10 i de 21 i a 24 hores, tornaran a concentrar-se davant les oficines del Trambaix i el Trambesòs, i a les 10 hores es traslladaran fins a l’estació de Sants de Barcelona, on es concentraran de 12 a 14 hores al vestíbul de l’estació, davant les portes d’accés a l’AVE.

CCOO d’Indústria donem suport a la mobilització dels treballadors i treballadores i exigim a la multinacional un canvi d’actitud que permeti assolir un conveni digne i una ocupació estable. Alstom proposa una millora ridícula de les nòmines i la modificació substancial de les condicions laborals i estructura salarial de la plantilla.