14-J: jornada de mobilització per la negociació col·lectiva, l’ocupació de qualitat i els drets socials

CCOO d’Indústria de Catalunya fem una crida als delegats i delegades dels nostres sectors a participar activament en la jornada de lluita del proper 14 de juny, convocada per CCOO i UGT en defensa de la negociació col·lectiva, l’ocupació de qualitat i els drets socials.

Amb el lema “Increment salarial als convenis col·lectius, JA!”, s’han convocat concentracions davant les seus de les patronals a Barcelona, Tarragona i Girona per reivindicar, entre altres qüestions, aquestes:

– Per l’ocupació de les persones que no tenen feina i per lluitar contra la distribució cada vegada més injusta de la riquesa.
– Per la pujada de salaris i que es garanteixi el poder de compra de les famílies.
– Pels drets dels empleats públics per negociar els continguts de l’oferta pública d’ocupació i el retorn dels drets perduts en els darrers anys.
– Per restablir la prioritat del conveni sectorial, com a millor garantia per a la defensa de les condicions de treball i per a la derogació de les reformes laborals (que han atorgat un poder desmesurat als empresaris en la negociació col·lectiva) de les persones assalariades.
– Per l’increment de les pensions, perquè els pensionistes i jubilats no continuïn perdent poder adquisitiu.
– Per la recuperació dels drets socials i contra les retallades dels serveis públics essencials.

Descarrega’t aquí:
Cartell de la concentració a Barcelona
Cartell de la concentració a Tarragona
Cartell de la concentració a Girona