CCOO d’Indústria estem realitzant assemblees informatives sobre la situació de la negociació del Conveni estatal de perfumeria

CCOO d’Indústria de Catalunya hem convocat assemblees a les empreses del sector de perfumeria per informar els treballadors i treballadores de la situació de bloqueig en què es troba la negociació del conveni sectorial estatal, a causa de l’actitud intransigent de la patronal STANPA i per decidir quines accions cal emprendre a partir d’ara.

La patronal es nega a acceptar cap de les propostes plantejades per la representació sindical en la mesa de negociació i només està disposada a incrementar els salaris a canvi d’incrementar també la jornada laboral anual (4 hores més el 2017 i 4 hores més el 2018) i augmentar la flexibilitat.

CCOO i UGT entenem que el nostre posicionament ha estat suficientment flexible per poder arribar a un acord, mentre que la patronal es manté inflexible, i hem advertit la patronal que no estem disposats a fer més concessions en un sector amb un creixement que l’any passat va ser del 3,25%. CCOO defensem uns increments de l’1,8% per al 2017 i un 2% per al 2018 i que es mantingui la jornada laboral anual.

Més informació