L’Agrupació de Jubilats i Prejubilats de CCOO de Nissan engega una nova etapa

La defensa del sistema públic de pensions serà un dels objectius principals de l’agrupació

L’Agrupació de Jubilats i Prejubilats de CCOO de Nissan ha iniciat una nova etapa amb la voluntat de donar un nou impuls a l’agrupació que li permeti proporcionar una resposta més adequada a les necessitats de les persones afiliades un cop finalitzada la seva vida laboral i continuar lluitant pels seus drets.

Per formalitzar aquest nou impuls, el passat 6 d’octubre va organitzar un acte per presentar els seus objectius, entre els quals mantenir-se units i mobilitzats en defensa de les pensions i del sistema públic de protecció social.

L’agrupació va aprofitar aquest acte per fer una xerrada-debat sobre la situació de les pensions i les propostes de CCOO en defensa del sistema públic de pensions, a càrrec de Juan Alamillo, expert en pensions. Enrique Carpintero i Pedro Serrano, membres de l’agrupació, van moderar la sessió, en la qual van assistir extreballadors de Nissan que estan jubilats i prejubilats i que també va tenir la participació dels secretaris generals de CCOO d’Indústria, Javier Pacheco, i de la Federació de Pensionistes, Miquel Lluch.

Vídeo resum de l’acte

Galeria d’imatges de l’acte