Altres notícies

CCOO segueix rebutjant la proposta de Nylstar

Expedient de regulació d'ocupació temporal (ERTE).

més informació »


CCOO i UGT mobilitzen el sector d'instal·ladors de telefonia i telecomunicacions davant l'incompliment dels acords signats

Davant els reiterats incompliments dels acords assolits el maig de 2015 per part de les empreses contractistes del sector, les federacions estatals de CCOO d'Indústria i FICA-UGT han convocat una jornada de mobilització sectorial al conjunt de l'Estat aquest divendres, 23 de desembre. Les coordinadores del sector de CCOO i UGT a Catalunya s'han sumat a aquesta jornada i convoquen una concentració a Barcelona, a les 18 h, davant les botigues de Movistar i Vodafone del Portal de l'Àngel.

més informació »


L'Agrupació de Jubilats i Prejubilats de CCOO de Nissan engega una nova etapa

L'Agrupació de Jubilats i Prejubilats de CCOO de Nissan ha iniciat una nova etapa amb la voluntat de donar un nou impuls a l'Agrupació que li permeti donar una resposta més adequada a les necessitats de les persones afiliades un cop finalitzada la seva vida laboral, mantenir-se units i mobilitzats en defensa de les pensions i del sistema públic de protecció social.

més informació »


CCOO d'Indústria i FICA-UGT convoquen mobilitzacions al sector de muntatge i manteniment de telefonia davant l'incompliment dels acords signats

Davant els reiterats incompliments dels acords assolits el maig de 2015 per part de les empreses contractistes del sector, les federacions estatals de CCOO d'Indústria i FICA-UGT han convocat una jornada de mobilització sectorial al conjunt de l'Estat el proper 23 de desembre. Les coordinadores de delegats i delegades del sector de telefonia i telecomunicacions de CCOO d'Indústria i FICA-UGT de Catalunya han acordat sumar-se a aquesta jornada de mobilització.

més informació »


CCOO d'Indústria i FICA-UGT de Catalunya convoquen vaga al sector de muntatge i manteniment elèctric, els dies 30 de desembre i 2 de gener

CCOO i UGT han constatat la situació de bloqueig del procés de subrogació dels treballadors i treballadores afectats pel canvi de contractes, a causa de les dificultats que estan plantejant diferents empreses implicades en aquest procés, que posen en risc l'ocupació del sector. Per això inicien un procés de mobilització al sector per pressionar les empreses per resoldre la situació.

més informació »


Els secretaris generals de CCOO, Ignacio Fernández Toxo, i de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, visiten l'empresa Celsa de Castellbisbal

Dilluns 19 de desembre, amb el secretari general de CCOO d'Indústria de Catalunya, Javier Pacheco.

més informació »


Mobilització a Lleida per la readmissió del delegat acomiadat a Milsa

Aquest divendres, 16 de desembre, CCOO d'Indústria de Catalunya ha convocat una nova concentració i manifestació en suport al delegat acomiadat per l'escorxador Milsa per exigir la seva readmissió i denunciar la persecució sindical que practica l'empresa. Està previst que hi assisteixin els secretaris generals de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, de CCOO de Lleida, Jaume Sellés, i de CCOO d'Indústria de Catalunya, Javier Pacheco.

més informació »


Vaga a Serra Soldadura pel desbloqueig de les negociacions del pacte d'empresa

L'empresa ha rebutjat rotundament les propostes plantejades per la representació dels treballadors i treballadores, que van en la línia d'afavorir la conciliació de la vida laboral i familiar de la plantilla i consolidar 150 euros en la tercera paga. Per això aquest dijous 15 de desembre faran vaga de 24 hores.

més informació »


Jornada sobre la nova indústria: necessitats, formació i acreditació de competències

En el marc de la jornada, organitzada per les federacions d'Indústria i Educació, es van analitzar les perspectives de canvi tecnològic en el model productiu a curt i mitjà termini i com aquestes afectaran la formació requerida pels treballadors i treballadores, tant en l'àmbit de la formació acadèmica reglada com en la formació contínua dels treballadors en actiu.

més informació »


CCOO detecta dificultats en algunes de les contractistes d'ENDESA que bloquegen el procés de subrogació dels treballadors afectats per la nova licitació dels contractes de manteniment de la xarxa elèctrica

CCOO convocarà les direccions d'Endesa i de les empreses contractistes a un acte de mediació al Tribunal Laboral de Catalunya per mirar de desencallar aquesta situació. Si el problema no es resol per la via del diàleg, es formalitzarà una convocatòria de vaga sectorial per a les dues últimes setmanes de desembre.

més informació »


CCOO i UGT fan una crida a la mobilització al sector d'instal·ladors de telefonia davant l'incompliment dels acords signats

Amb la voluntat de donar una resposta sindical a aquesta situació, CCOO i UGT fan una crida a la mobilització del sector els propers dies 15 i 23 de desembre per deixar palès el malestar dels treballadors i treballadores del sector davant d'aquests incompliments dels acords signats.

més informació »


Exposició de les imatges presentades al 3r Concurs de fotografia de CCOO de Seat "Contra la violència de gènere"

Aquesta iniciativa de la secció sindical de CCOO a Seat pretén conscienciar els treballadors i treballadores dels seus centres de treball de la importància de lluitar per eradicar totes les formes de violència contra les dones.

més informació »


CCOO valora positivament l'acord sobre l'ERO d'Almirall

L'acord assolit ha permès minimitzar l'impacte de l'expedient, amb una reducció d'un 16% de les persones afectades, que han passat de 121 a 102, i la previsió de mesures no traumàtiques. L'acord ha estat ratificat per la majoria dels treballadors i treballadores en les assemblees celebrades als diferents centres de treball, amb una participació del 81% del conjunt de la plantilla.

més informació »


CCOO d'Indústria i la Federació d'Educació preparem una jornada sobre les necessitats formatives i acreditació de competències que implica el necessari canvi de model productiu

El proper 30 de novembre, CCOO d'Indústria de Catalunya i la Federació d'Educació de CCOO de Catalunya convoquem la jornada "La nova indústria: necessitats, formació i acreditació de competències",que s'emmarca en el projecte de col·laboració que les dues federacions estem impulsant a nivell estatal, amb el títol "Canvi de model productiu, canvi de model educatiu".

més informació »


S'arriba a un principi d'acord sobre l'ERO de Pignone

Aquest migdia s'ha arribat a un preacord sobre l'ERO presentat per General Electric per acomiadar 21 treballadors de la planta de Pignone de Castellbisbal. L'acord ha estat ratificat aquesta tarda en assemblea pels treballadors i treballadores.

més informació »


Signat l'acord per a la reindustrialització de la planta de Delphi a Sant Cugat del Vallès

Aquesta tarda, la direcció de Delphi Diesel Systems, el comitè d'empresa i les empreses J. Juan, Gutmar, Guillera i ISEE han signat l'acord de reindustrialització de la planta de Sant Cugat del Vallès, que ha de garantir la continuïtat de l'activitat industrial i un mínim de 208 llocs de treball de la plantilla de Delphi.

més informació »


CCOO hem demanat una revisió dels protocols d'actuació entre les empreses energètiques i l'Administració per evitar nous casos com el de Reus

CCOO estem pendents de la revisió dels protocols d'actuació en els casos que els usuaris es troben en una situació de vulnerabilitat i no poden assumir el pagament de les factures, per tal fer el seguiment de les mesures correctores oportunes per evitar que es produeixin nous casos com aquest, que posen en risc la vida de les persones.

més informació »


Concentració dels treballadors de Pignone contra l'ERO presentat per General Electric

Aquest dimecres, faran una concentració davant la Fira de Barcelona, coincidint amb les ponències que faran dos directius de diferents divisions de negoci del Grup General Electric, en el marc de l'European Utility Week, que acull aquests dies el recinte firal.

més informació »


Mobilitzacions contra l'ERO presentat per Ericsson España

Els treballadors i treballadores d'Ericsson España inicien les mobilitzacions contra l'ERO d'àmbit estatal que planteja l'empresa per acomiadar 330 persones al conjunt de l'Estat, 15 de les quals dels centres de treball que té a Catalunya. Aquest dimarts, 15 de novembre, es faran concentracions davant diferents seus de l'empresa per exigir que s'assegui a negociar una alternativa als acomiadaments.

més informació »


Concentració per la readmissió del secretari general del col·lectiu de TRADE a Bimbo

CCOO d'Indústria denuncia que es tracta d'un cas de repressió sindical davant la negativa de CCOO a supeditar-se a les exigències de l'empresa de signar acords que perjudiquen al col·lectiu de treballadors autònoms dependents de Bimbo. La concentració es farà el dimarts 15 de novembre a les oficines centrals de Bimbo a Barcelona.

més informació »


CCOO d'Indústria valora positivament el principi d'acord assolit sobre el Conveni de licors de la província de Barcelona

CCOO d'Indústria de Catalunya fa una valoració positiva de l'acord assolit, ja que garanteix la millora del poder adquisitiu dels treballadors i treballadores i de la conciliació de la vida laboral i la familiar, a més de definir una nova estructura dels grups professionals.

més informació »


S'arriba a un principi d'acord sobre el conveni de Nissan

CCOO de Nissan i CCOO d'Indústria de Catalunya valoren positivament l'acord assolit, ja que preveu un increment salarial raonable, que garanteix el poder adquisitiu de la plantilla, i incorpora avanços en matèria d'ocupació, ergonomia, recuperació de llocs de treball i ritmes de treball.

més informació »


Signat el Conveni del metall de Barcelona per als anys 2016-2017

Increment salarial del 3%.

més informació »


Nova jornada de vaga a Pignone contra l'ERO

Coincidint amb la vaga d'avui, la plantilla es concentrarà a partir de les 9.30 hores, davant l'Hotel NH (c. de Numància, 74), on es fa la reunió de negociació de l'expedient, per reivindicar la continuïtat de la planta i dels llocs de treball.

més informació »


CCOO exigeix a Nylstar un pla industrial que garanteixi la continuïtat de la planta i dels llocs de treball

CCOO valora positivament la represa de l'activitat a Nylstar, però lamenta que l'empresa mantingui els plantejaments i els arguments que van fer que el sindicat no signés els acords del passat mes d'agost, ja que no ofereixen garanties de futur per a la planta de Blanes. En aquest sentit, CCOO referma la seva falta de confiança en la gestió de l'actual direcció de Nylstar, ja que ens trobem en la mateixa situació que el passat mes de juliol.

més informació »


CCOO exigeix a Endesa i a les seves contractistes que es garanteixi l'estabilitat laboral al sector elèctric

El nou mapa d'adjudicacions de les contractes del servei de muntatge i manteniment de la xarxa elèctrica catalana, resultant del recent procés de licitació obert per Endesa, presenta grans canvis i la irrupció de noves contractes. Davant d'aquest escenari, CCOO d'Indústria de Catalunya ha reunit la seva coordinadora de delegats i delegades de les empreses contractistes d'Endesa per definir l'estratègia sindical davant els processos de canvi de contractes amb l'objectiu de preservar els llocs de treball i les condicions laborals dels treballadors i treballadores del sector.

més informació »


Finalitza sense acord la reunió de mediació per intentar desbloquejar la negociació del conveni de Nissan

Després de més de 27 hores de reunió a la Inspecció de Treball per intentar desbloquejar la negociació del conveni col·lectiu de Nissan, no ha estat possible arribar a un acord per l'actitud inamovible de la direcció de l'empresa davant alguns dels punts plantejats per la representació dels treballadors i treballadores.

més informació »


Vaga a la planta de Pignone de Castellbisbal contra l'ERO presentat per General Electric

CCOO i UGT han convocat dues jornades de vaga parcial de 5 hores a la planta de Pignone, de Castellbisbal, contra l'expedient que ha presentat la multinacional General Electric per tancar aquest centre de treball i extingir 21 dels 24 llocs de treball que té actualment. La vaga es farà els dies 4 i 7 de novembre, de 8 a 13 hores.

més informació »


Desconvocada la vaga parcial d'avui a Nissan

La pressió de la mobilització comença a donar els seus fruits i ha permès aconseguir avanços en alguns punts del conveni de Nissan. A hores d'ara, direcció i comitès de Nissan continuen reunits amb la mediació de l'Administració.

més informació »


Nova jornada de vaga a Nissan per exigir un conveni digne

Els treballadors i treballadores de Nissan Zona Franca i Nissan a Montcada tornaran a fer demà dijous, 3 de novembre, una jornada de vaga parcial d'una hora a l'inici de cada torn, davant la situació d'estancament de les negociacions del conveni.

més informació »


Noves jornades de vaga a Nissan davant l'estancament de les negociacions del conveni

Els treballadors i treballadores de Nissan Zona Franca i Nissan a Montcada tornen a mobilitzar-se a partir de demà davant la situació d'estancament de les negociacions del conveni, després que la reunió de mediació d'aquest matí hagi finalitzat sense acord. La direcció de l'empresa exigia la desconvocatòria de la vaga per avançar en les negociacions, però els comitès han manifestat que la representació dels treballadors i treballadores ja ha tingut prou mostres de bona fe negociadora i que el que toca ara és que l'empresa faci un avanç real de les negociacions.

més informació »


CCOO exigeix a Milsa la readmissió immediata del delegat acomiadat

CCOO d'Indústria de Catalunya denuncia un nou cas de persecució sindical i vulneració dels drets de llibertat sindical i de representació, davant l'acomiadament d'un delegat de CCOO i membre del comitè d'empresa de l'escorxador Milsa, de Lleida. L'empresa va acomiadar aquest company per denunciar públicament la precària situació laboral a Milsa, on només un 15% dels treballadors estan contractats directament per l'empresa.

més informació »


CCOO denuncia que General Electric continua acomiadant treballadors i tancant centres de treball a Catalunya

GE Energy Spain ha comunicat a la representació dels treballadors i treballadores l'inici d'un procediment d'acomiadament col·lectiu per tancar la planta de la divisió d'Oil & Gas de Pignone, de Castellbisbal

més informació »


Convocada vaga a Nissan davant l'estancament de les negociacions del conveni

Davant l'estancament en què es troben les negociacions del conveni col·lectiu de Nissan, els comitès d'empresa de Zona Franca i de Montcada han convocat dues noves jornades de vaga parcial d'una hora per torn per als dies 27 d'octubre i 3 de novembre i una jornada de 24 hores de vaga per al dia 8 de novembre, per forçar l'empresa a fer un canvi de plantejament que permeti un avanç real de les negociacions.

més informació »


CCOO d'Indústria insta el Govern català a modificar la llei de cooperatives en defensa dels treballadors i treballadores del sector carni

Una representació de CCOO d'Indústria de Catalunya s'ha reunit aquest dimarts amb els portaveus dels diferents grups parlamentaris per informar-los de la problemàtica existent al sector carni, especialment a les comarques d'Osona, Maresme i Vallès Oriental, així com a les províncies de Girona i Lleida. En aquesta reunió, CCOO els ha instat a modificar la Llei catalana de cooperatives

més informació »


CCOO manifesta la seva contrarietat davant les intencions del Grup Almirall de presentar un ERO

La direcció d'Almirall ha comunicat aquest matí a la representació sindical la seva intenció d'iniciar un procediment d'acomiadament col·lectiu que afectarà un màxim de 121 treballadors i treballadores de les diferents empreses que té el Grup Almirall.

més informació »


CCOO adverteix a Nissan que si no avancen les negociacions del conveni es convocaran noves mobilitzacions

Davant la manca d'avenços significatius en la negociació, el comitè d'empresa ha forçat una nova reunió amb l'empresa per a aquest dijous. CCOO adverteix la direcció de Nissan que, si en aquesta reunió no es dóna sortida a les reivindicacions dels treballadors i treballadores, tindrà una vaga sobre la taula.

més informació »


El V Consell de Seccions Sindicals d'Indústria se centra en els 5 eixos de debat que conformaran el pla d'acció per al proper mandat

Al voltant de 120 persones, entre representants de seccions sindicals i membres de l'estructura de la federació, van participar en aquesta reunió, en la qual es va generar un interessant debat sobre estratègies d'organització i d'acció, model productiu, espai sociopolític del sindicat i valors del sindicalisme.

més informació »


CCOO participa en l'homenatge a Antonio Ruiz Villalba, treballador de SEAT assassinat per la policia franquista fa 45 anys

Demà dimarts, 18 d'octubre, a partir de les 12.00 hores.

més informació »


La pressió de la mobilització de la plantilla permet desencallar les negociacions del conveni de Nissan

CCOO d'Indústria de Catalunya valora positivament el desbloqueig de les negociacions, però adverteix la direcció de Nissan que, si en les properes reunions no hi ha un avanç real de la negociació, CCOO plantejarà al comitè d'empresa una nova campanya de mobilització dels treballadors i treballadores. En aquest sentit, CCOO manté el boicot a les hores extraordinàries i a la flexibilitat.

més informació »


Signat el Conveni de masses congelades de Catalunya per als anys 2016-2017

CCOO d'Indústria de Catalunya, FICA-UGT i la patronal ASEMEC han signat aquest matí el Conveni de masses congelades de Catalunya per als anys 2016-2017, en base al principi d'acord assolit entre les parts el passat 12 de juliol.

més informació »


Campanya sindical per la readmissió de Jordi Celdrán a Spark Ibérica

CCOO d'Indústria de Catalunya continuarem mobilitzant tot el nostre actiu sindical per reforçar aquesta campanya sindical en suport al nostre company i NO cessarem fins que aconseguim la readmissió del company Jordi Celdrán.

més informació »


Concentració per a la readmissió del delegat acomiadat per Spark Ibérica

Aquest dimarts, 11 d'octubre, es farà l'acte de conciliació als Serveis Territorials de Treball per la demanda interposada per CCOO contra Spark Ibérica per l'acomiadament improcedent d'un treballador, que era delegat de personal de CCOO.

més informació »


Convocat el V Consell de Seccions Sindicals de CCOO d'Indústria de Catalunya

El proper dijous, 13 d'octubre, es farà el V Consell de Seccions Sindicals de CCOO d'Indústria, al qual estan convocats els secretaris generals de les 120 seccions sindicals que en formen part. En aquesta ocasió, els grups de treball se centraran en 5 eixos de debat que serviran de base al Pla d'acció del proper mandat.

més informació »


Gran mostra de suport i solidaritat al delegat acomiadat per Spark Ibérica

Després de les 4 jornades de vaga parcial a Spark Ibérica, CCOO convoca una concentració el proper dimarts, 11 d'octubre, davant les portes del CEMAC, coincidint amb l'acte de conciliació per la demanda interposada contra l'empresa per acomiadament improcedent del delegat de personal, per exigir la seva readmissió i denunciar la persecució sindical que practica l'empresa.

més informació »


La patronal ASEMAC incompleix el preacord del Conveni de masses congelades de Catalunya

Si en els propers dies no desbloquegem la situació per a la signatura definitiva del conveni, convocarem mobilitzacions al sector de masses congelades de Catalunya.

més informació »


CCOO d'Indústria treballa en la definició dels criteris per a la negociació col·lectiva del 2017

Més de 80 persones han participat en la jornada organitzada per la federació per debatre i definir els criteris que marcaran la negociació col·lectiva de l'any que ve.

més informació »


CCOO lamenta l'accident laboral mortal d'un treballador a Fogars de la Selva

Condol a la família i companys.

més informació »


Dijous nova jornada de vaga a Spark Ibérica per la readmissió del delegat acomiadat

Està previst que els representants dels diferents grups municipals d'Hospitalet de Llobregat i els diputats d'En Comú Podem Aina Vidal i Oscar Guardingo s'acostin a la concentració convocada per manifestar el seu suport al treballador afectat.

més informació »


Desbloquejada la negociació del conveni col·lectiu de Magneti Marelli

CCOO d'Indústria de Catalunya valora positivament el desbloqueig de les negociacions del conveni col·lectiu de Magneti Marelli (Santpedor), que ha estat possible gràcies a la pressió de la vaga de dues hores convocada per als dies 13 i 14 d'octubre. Finalment, l'empresa ha fet marxa enrere en la seva proposta de congelació salarial i de modificació de les primes.

més informació »


CCOO recorda 39 anys d'història sindical de l'antiga Federació Agroalimentària

El dia 15 d'octubre se celebrarà un acte de trobada de totes les persones que han format part de l'antiga Federació Agroalimentària i que, per tant, han sigut partícips d'aquests 39 anys d'història.

més informació »


Vaga parcial a Nissan pel desbloqueig de les negociacions del conveni

Aquest dimarts, 4 d'octubre, els comitès d'empresa de Nissan Zona Franca i Nissan Montcada han convocat una vaga parcial d'una hora per torn que es farà a l'inici de cada torn. CCOO dóna suport a la vaga i denuncia l'actitud intransigent de l'empresa i els seus intents continuats per endarrerir les negociacions del conveni.

més informació »


Noves jornades de vaga a Spark Ibérica els dies 4 i 6 d'octubre

Dimarts, coincidint amb la vaga, el comitè d'empresa ha convocat una concentració de suport al treballador afectat a les portes de la seu principal de l'empresa. CCOO d'Indústria de Catalunya dóna total suport a la vaga.

més informació »


Interessant debat en la jornada sobre el Pacte nacional per a la indústria

Aquest dimarts es va celebrar la jornada organitzada per CCOO de Catalunya per definir les propostes del sindicat per al Pacte Nacional per a la Indústria que el Parlament de Catalunya s'ha compromès a impulsar, arran de la petició la plataforma Pacte Més Indústria, de la qual CCOO formem part.

més informació »


Mobilitzacions a Nissan pel desbloqueig de les negociacions del conveni

S'ha convocat vaga d'una hora per torn el 4 d'octubre i concentracions a les portes de fàbrica el 29 de setembre i 3 d'octubre.

més informació »


© Federació d'Indústria de CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies