Altres notícies

CCOO exigeix a Nissan noves produccions que permetin garantir l'ocupació a les plantes catalanes

Davant el recent anunci de Nissan sobre la finalització de la producció dels models Pulsar i NV200 Evalia a les plantes catalanes, CCOO exigeix a la direcció europea de Nissan que adjudiqui nous productes a aquestes plantes per garantir l'ocupació tant a l'empresa principal com a les seves proveïdores i subcontractes. Per CCOO, els treballadors i treballadores han demostrat la seva competitivitat i l'alta qualitat dels vehicles.

més informació »


CCOO d'Indústia lamentem la mort del company Raimundo Rodríguez

CCOO d'Indústria de Catalunya volem expressar el nostre condol i suport als seus familiars, amics, companys i companyes d'Alstom Transporte per aquesta lamentable pèrdua.

més informació »


Donem eines a la nostra representació per afrontar les qüestions que es deriven del paper de les mútues i l'SGAM en la gestió de les baixes

CCOO d'Indústria hem iniciat l'any 2018 amb l'objectiu clar de passar a l'ofensiva en matèria de salut laboral. Per aquesta raó, hem programat un seguit de jornades als diferents territoris per donar eines a la nostra representació sindical a les empreses per saber com actuar davant les problemàtiques i qüestions que es deriven del paper de les mútues i la Subdirecció General d'Avaluacions Mèdiques (SGAM) en la gestió de les baixes.

més informació »


Bimbo amenaça els seus 250 trades (treballadors autònoms dependents) venedors i distribuïdors a Catalunya d'empitjorar les seves condicions o quedar-se sense ocupació

Denúncia de CCOO a la Inspecció de Treball.

més informació »


Horaris d'atenció al públic i assessorament per les festes de Nadal

Entre el 27 de desembre i el 5 de gener, l'horari d'atenció al públic serà de dilluns a dijous, de 9 a 14 hores i de 16 a 18 hores, i els divendres, de 9 a 14 hores.

més informació »


CCOO d'Indústria us desitgem unes bones festes!

CCOO d'Indústria us desitgem unes bones festes i una bona entrada d'any. El 2018 seguirem lluitant pels drets i les condicions laborals de totes les persones. No ens resignem, passem a l'ofensiva!

més informació »


CCOO donem suport al pla d'accions internacional contra les noves retallades plantejades per General Electric

Davant l'estratègia empresarial de General Electric i la proposta de la multinacional d'una nova onada de retallades, que preveu 12.000 acomiadaments a tot el món, la venda d'actius industrials per valor de 20.000 milions de dòlars i una agressiva desinversió en recerca i desenvolupament, els sindicats amb representació a General Electric estan preparant un pla d'accions a escala internacional, amb accions concretes als diferents països on la companyia té centres de treball.

més informació »


CCOO valorem molt positivament la decisió de SEAT de fer noves contractacions, que consolida la línia d'ocupació estable i de qualitat dels últims anys

L'empresa anuncia la contractació indefinida de 150 treballadors i treballadores provinents d'empreses de treball temporal.

més informació »


CCOO valora positivament el projecte de reindustrialització de la planta de Valeo de Martorelles

Empresa Class Plastics.

més informació »


Signat el Conveni del metall de la província de Lleida

Acord d'increments salarials.

més informació »


CCOO rebutgem l'acomiadament objectiu d'un treballador de Nylstar i exigim a l'empresa que no es faci efectiu

CCOO denunciem que Nylstar ha actuat de mala fe i està incomplint amb l'anunci que va fer al comitè d'empresa el passat mes d'octubre. CCOO no entenem que ara s'hagi produït aquest acomiadament no pactat i que, a més, no se li vulgui abonar la indemnització mínima legal, ni la compensació del 60% de la prestació d'atur consumida, pactada en l'ERO temporal de 2015.

més informació »


CCOO d'Indústria donem suport a les reivindicacions dels treballadors i treballadores d'Unilever en defensa de l'ocupació i de les plantes

Comunicat del Comitè Europeu d'Unilever.

més informació »


Principi d'acord a Alstom Manteniment

Objectiu complert: el conveni col·lectiu manté drets i millora salaris.

més informació »


Jornada "Més Europa, més indústria: sindicalisme europeu i acció sindical"

Demà divendres, 24 de novembre, a partir de les 10.00 hores, a la seu de CCOO a Barcelona.

més informació »


CCOO de Seat renova els òrgans de direcció i aprova el Pla de treball per als propers 4 anys

Rafa Guerrero encapçala la nova Comissió Executiva Intercentres, que va sortir escollida en la 8a Conferencia de CCOO del Grup Seat, celebrada el dissabte 18 de novembre. La nova direcció té per davant l'objectiu de créixer i passar a l'ofensiva per afrontar els reptes de futur del sector de l'auto.

més informació »


CCOO rebutja l'ERO que ha presentat l'empresa Bros per tancar la fàbrica

CCOO considera que l'empresa té viabilitat i que les causes econòmiques que addueix la direcció no justifiquen l'expedient. Per aquesta raó, CCOO exigeix a l'empresa la retirada de l'ERO i que s'assegui a negociar una sortida que garanteixi la continuïtat de l'activitat i dels llocs de treball.

més informació »


CCOO d'Indústria analitza les estratègies d'acció sindical per afrontar la precarietat laboral al sector carni

Les prioritats que han de centrar l'acció sindical al sector carni i la negociació col·lectiva del conveni sectorial, que es renova l'any que ve, van centrar la jornada organitzada conjuntament per la federació estatal i de Catalunya, en la qual també es va posar l'accent en les principals problemàtiques i debilitats del sector.

més informació »


Vaga a Alstom Manteniment del 7 al 12 de novembre per exigir un conveni digne

Davant la ruptura de les negociacions del conveni amb la direcció de l'empresa, els treballadors i treballadores d'Alstom Manteniment mantenen la vaga del 7 al 12 de novembre i les mobilitzacions per exigir un conveni que garanteixi unes condicions laborals dignes i una ocupació estable. Els centres de treball d'Alstom manteniment de la província de Barcelona, que tenen com a principals clients Metro, Tram i Renfe, han convocat diverses concentracions, coincidint amb la vaga convocada.

més informació »


Es manté la vaga a Alstom Manteniment del 7 al 10 de novembre per exigir un conveni digne

Després de dues jornades de negociacions amb la direcció d'Alstom Manteniment, les posicions entre les dues parts encara són força distants, per la qual cosa, CCOO i UGT mantenen la convocatòria de vaga del 7 al 10 de novembre, a l'espera de com evolucionen les negociacions entre avui i dilluns. S'ha desconvocat la jornada de vaga de dilluns per afavorir les negociacions.

més informació »


CCOO d'Indústria analitza com actuar, des dels comitès d'empresa europeus, en els processos de compra, venda, fusió, absorció o reestructuració a les nostres empreses

Un centenar de delegats i delegades que són membres de comitès d'empresa europeus de més de cinquanta multinacionals, van participar en la segona jornada de treball sindical de comitès d'empresa europeus (CEE), organitzada el passat 27 d'octubre per CCOO d'Indústria de Catalunya en col·laboració amb CCOO de Catalunya. En aquesta ocasió es tractava d'analitzar com actuar sindicalment davant de situacions de compra, venda, fusió, absorció o reestructuració de les empreses multinacionals, processos que en l'entorn econòmic actual cada vegada són més freqüents.

més informació »


CCOO d'Indústria de Catalunya organitza unes jornades per analitzar les especificitats i aprofundir en el coneixement del sector del camp

Al voltant de 40 persones de l'estructura de CCOO d'Indústria del conjunt de Catalunya van participar en les jornades sobre el sector del camp celebrades el passat 25 d'octubre amb l'objectiu de donar a conèixer les especificitats i problemàtiques pròpies del sector i donar-los eines per dur a terme l'acció sindical en aquesta branca d'activitat.

més informació »


S'arriba a un acord a Gear Solutions

Malgrat que lamentem que no hagi estat possible la retirada de l'expedient, CCOO valorem positivament l'acord assolit, ja que s'ha reduït considerablement el nombre de persones afectades i s'han millorat les condicions respecte de les plantejades inicialment per l'empresa. L'acord ha estat ratificat per majoria pels treballadors i treballadores i amb la seva consecució queda desconvocada la vaga indefinida.

més informació »


CCOO valorem molt positivament l'acord assolit amb ANAV i les seves empreses auxiliars

Avui s'ha materialitzat un acord sense precedents al sector de les empreses auxiliars que desenvolupen la seva activitat a les instal·lacions de les centrals nuclears d'Ascó i Vandellòs, després que el resultat de la mediació celebrada dimecres fos validat ahir en les diferents assemblees de treballadors i treballadores del sector. L'acord recull reivindicacions històriques, com són el reconeixement de les empreses auxiliars com a col·laboradores; deixar constància dels processos de subrogació com a fórmula de manteniment de l'ocupació, i certificació de les pràctiques actuals en matèria de retribució en els períodes de recàrrega, blindant-les.

més informació »


Els treballadors de Gear Solutions inicien una vaga indefinida contra l'ERO

A partir del 26 d'octubre inicien una vaga indefinida per manifestar el seu rebuig a l'ERO d'extincions plantejat per l'empresa. CCOO d'Indústria dona suport a la convocatòria de vaga i acompanyarà els treballadors en aquesta mobilització.

més informació »


Vaga a Alstom Manteniment per exigir un conveni digne i una ocupació estable

Davant el bloqueig de les negociacions del conveni, després de mesos d'infructuoses negociacions, i les intencions de la multinacional d'introduir retallades en les condicions laborals de la plantilla, s'han convocat nou jornades de vaga de 24 hores previstes per al 26 i 27 d'octubre i del 6 al 12 de novembre.

més informació »


La coordinadora de delegats de CCOO d'empreses ferroviàries analitza la situació i les problemàtiques del sector

En aquesta reunió, en la qual van participar els delegats de les principals empreses ferroviàries, es van exposar la situació del sector, el mapa d'implantació territorial de les empreses, així com la representació sindical i les dades d'afiliació.

més informació »


© Federació d'Indústria de CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies