Altres notícies

La coordinadora de delegats de CCOO d'empreses ferroviàries analitza la situació i les problemàtiques del sector

En aquesta reunió, en la qual van participar els delegats de les principals empreses ferroviàries, es van exposar la situació del sector, el mapa d'implantació territorial de les empreses, així com la representació sindical i les dades d'afiliació.

més informació »


La Coordinadora de delegats del sector d'elevació es reuneix per analitzar les problemàtiques del sector

En aquesta reunió es van plantejar i analitzar les diferents problemàtiques del sector, especialment en matèria de contractació, prevenció de riscos laborals i externalització de serveis, entre d'altres. Així mateix, es van plantejar les propostes del Pla de treball que haurà de desenvolupar la coordinadora del sector en els propers mesos.

més informació »


CCOO rebutgem l'ERO presentat per Gear Solutions

CCOO advertim a la direcció que no pot fer pagar als treballadors i treballadores la seva mala gestió empresarial i la instem a retirar l'expedient i a buscar una sortida que permeti garantir la continuïtat de l'activitat i dels llocs de treball.

més informació »


Iniciem les assemblees per preparar els criteris que marcaran la negociació col·lectiva per al 2018

CCOO d'Indústria de Catalunya hem començat a preparar la negociació col·lectiva de l'any que ve, quan es renovaran els principals convenis sectorials dels nostres àmbits d'activitat. Per això hem convocat assemblees al conjunt del territori per debatre els criteris que hauran de marcar la negociació.

més informació »


CCOO valorem positivament el principi d'acord assolit sobre l'ERO de Lacrem

L'acord ha permès reduir l'afectació de l'expedient, incorpora criteris de voluntarietat i millora les condicions plantejades inicialment per l'empresa, gràcies a les negociacions i a la pressió de la mobilització. Els treballadors i treballadores de les plantes de Barcelona, Santa Perpètua de Mogoda i Palau-solità i Plegamans han ratificat l'acord per una àmplia majoria.

més informació »


Gran concentració i marxa de suport per exigir a Spark Ibérica que readmeti el company Jordi Celdrán

Coincidint amb la celebració del judici pel seu acomiadament, al voltant de 200 persones es van sumar a la concentració de suport al company Jordi Celdrán realitzada el passat 5 d'octubre i van fer una marxa per acompanyar-lo fins a la seu de la Cuitat de la Justícia.

més informació »


CCOO d'Indústria organitza unes jornades de conscienciació sobre sostenibilitat ambiental

La federació estatal de CCOO d'Indústria organitza la jornada “Reptes i compromisos amb la sostenibilitat ambiental”, amb la col·laboració d'ECOEMBES, amb l'objectiu de conscienciar els delegats i delegades dels sectors industrials i del camp sobre la importància de la sostenibilitat i del respecte al medi ambient. Es farà aquest divendres, 6 d'octubre, al local de CCOO de Reus.

més informació »


Convocades aturades a Lacrem contra l'ERO presentat per l'empresa

Els dies 5 i 6 d'octubre es faran aturades parcials de 3 hores per torn: de 10 a 13 h el torn de matí, de 17 a 20 h el torn de tarda i de 22 a 01 hores el torn de nit. També s'ha convocat vaga de 24 hores per als dies 9 i 10 d'octubre.

més informació »


CCOO rebutgem l'ERO que ha presentat Lacrem per acomiadar 153 treballadors

CCOO exigim la retirada de l'expedient, ja que ens oposem als acomiadaments, però també a la precarització de l'ocupació que suposen tant les novacions de contractes a fixes-discontinus com l'externalització de serveis que planteja l'empresa.

més informació »


CCOO adverteix a la patronal que si no hi ha acord, hi haurà mobilització als escorxadors d'aus i conills

Si en la reunió del proper 2 d'octubre, la patronal d'escorxadors d'aus i conills torna a la mesa de negociació del conveni amb propostes que impedeixin avançar cap a un acord, els sindicats tornaran a posar en marxa un calendari de mobilitzacions.

més informació »


CCOO valorem molt positivament l'acord assolit a Citelum

Aquest acord permetrà millorar les condicions laborals i econòmiques d'aquells treballadors i treballadores que no tenien complements ni altres drets i equiparar-les progressivament a les de la resta de la plantilla. Un dels aspectes més destacats de l'acord és el capítol econòmic, en el qual s'ha pactat per a aquest col·lectiu un complement salarial de 560 euros anuals i acumulables durant els propers 5 anys, de manera que l'any 2021 aquest complement salarial s'haurà incrementat fins a 2.800 euros anuals.

més informació »


CCOO fa un reconeixement al compromís i la militància dels afiliats i afiliades de Roca Sanitario

Coincidint amb la celebració del centenari de Roca Sanitario, la secció sindical de CCOO en aquesta empresa ha fet un reconeixement al compromís i a la militància dels seus afiliats i afiliades a l'empresa, amb un acte que va tenir lloc el passat 15 de setembre.

més informació »


La Secció Sindical de CCOO de Girbau recull material escolar per la campanya de la Xarxa d'Acció Solidaria

Els companys i companyes de la Secció Sindical de CCOO de Girbau, de Vic, han col·laborat en la campanya de recollida de material escolar per a la Xarxa d'Acció Solidària (XAS), recollint gran quantitat de material.

més informació »


Gran participació en la Diada del Treball Digne

En el marc de la diada es van fer diversos reconeixements a l'actiu sindical de CCOO que treballa cada dia en diversos àmbits, sectors i empreses per la defensa i la millora dels drets socials i laborals. Entre aquests reconeixements cal destacar el dels companys de Valeo per la seva lluita emblemàtica per la continuïtat industrial i dels llocs de treball de la planta de Martorelles, i la dels companys de les nuclears per la coordinació i col·laboració sindical entre principal i subcontractes.

més informació »


CCOO valora l'actuació dels equips d'emergència de Kao Corporation davant la fuita ocorreguda ahir

Ahir al migdia es va activar l'alerta del Pla d'emergència exterior del sector químic de Catalunya per un núvol de color ocre a les instal·lacions de Kao Corporation de Mollet del Vallès, que en cap moment va afectar l'exterior del recinte ni va provocar ferits i es va resoldre al cap de dues hores. CCOO vol valorar l'actuació dels equips d'emergència de la planta i el comportament exemplar del personal de l'empresa.

més informació »


CCOO valora positivament que es parli de projectes de futur a Nylstar, però demana que aquests es concretin

CCOO manifesta la seva satisfacció pel fet que l'empresa parli de projectes de futur i tingui el suport de l'Administració catalana i del consistori de Blanes per dur-los a terme; però alhora expressa cautela i les seves reserves davant la falta de concreció d'aquests projectes. CCOO també ha reclamat a l'empresa que informi de manera ràpida i transparent sobre l'estat de comptes de la companyia, donada la situació en què es troba l'empresa.

més informació »


CCOO fa un reconeixement al compromís i a la militància dels afiliats i afiliades de Roca Sanitario

Coincidint amb la celebració del centenari de l'empresa, la Secció Sindical de CCOO de Roca Sanitario vol fer un reconeixement al compromís i a la militància dels seus afiliats i afiliades, especialment aquells que fa més de 25 anys que estan afiliats al sindicat. Per aquesta raó ha organitzat un acte aquest divendres, 15 de setembre, a partir de les 18 h, al Parc Arqueològic Mines de Gavà (c. de Jaume I, 7), en el decurs del qual se'ls lliurarà una insígnia de plata de CCOO.

més informació »


S'arriba a un principi d'acord sobre el Conveni del metall de Lleida

CCOO d'Indústria valorem positivament l'acord assolit, ja que finalment s'ha aconseguit salvar un dels principals punts de desacord i s'han acordat uns increments salarials i una clàusula de revisió tècnica a la finalització de la vigència que garanteixen el poder adquisitiu dels treballadors i treballadores del sector de la província. A més s'incorpora la clàusula de subrogació per als treballadors i treballadores dels sectors de muntatge i manteniment de línies elèctriques, xarxes de telecomunicacions i enllumenat públic, entre altres, tal com ja recullen els convenis provincials del metall de Barcelona, Tarragona i Girona.

més informació »


Horari d'assessorament sindical primari i assessorament específic de salut laboral

Per garantir un millor funcionament del servei, cal concertar cita prèviament, trucant al telèfon 93 481 27 96 (de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 16 a 18 h). El cost de la consulta per a les persones no afiliades al sindicat és de 50 €.

més informació »


CCOO critica la direcció de l'empresa Central de Cocinados Catar, que ha buidat les instal·lacions, deixant els treballadors i treballadores sense feina

Amb premeditació i nocturnitat.

més informació »


XV Escola de Joves Sindicalistes Ángel Rozas

Divendres 8 i dissabte 9 de setembre del 2017 al Masnou.

més informació »


Tardor calenta als sectors d'Indústria

L'actitud intransigent de les patronals de diferents sectors industrials i agroalimentaris ens aboca al conflicte davant la impossibilitat d'arribar a acords que garanteixin unes condicions laborals dignes per als treballadors i treballadores.

més informació »


CCOO i UGT convoquem vaga al sector del metall de Lleida per al desbloqueig de les negociacions del conveni

Aquest matí, els sindicats FICA-UGT i CCOO d'Indústria han registrat la convocatòria de vaga al sector del metall a la província de Lleida per exigir a la patronal el desbloqueig de les negociacions del conveni sectorial per avançar en la consecució d'un acord que garanteixi unes condicions dignes per als metal·lúrgics i metal·lúrgiques de Lleida. Inicialment, CCOO i UGT han convocat quatre jornades de vaga de 24 hores, que es faran els dies 20 i 27 de setembre i 18 i 25 d'octubre.

més informació »


CCOO seguim reforçant la campanya sindical al sector carni per forçar les empreses a complir la llei de cooperatives

Continuem fent accions informatives als centres de treball perquè els treballadors i treballadores de les cooperatives del sector sàpiguen quins són els seus drets, i seguim denunciant les empreses que incompleixen la llei catalana de cooperatives.

més informació »


Horari d'atenció al públic i d'assessorament sindical del mes d'agost

Durant el mes d'agost, CCOO d'Indústria de Catalunya canviem l'horari d'atenció al públic, que serà de dilluns a divendres, de 9 a 14 h, i el d'assessorament sindical, dimarts i dijous, de 9 a 14 h.

més informació »


La Inspecció de Treball aprecia una infracció molt greu de la llei en una cooperativa que treballa a Noel Alimentària

CCOO d'Indústria de Catalunya valorem positivament l'obertura d'aquesta d'acta d'infracció i continuarem amb la campanya de denúncia de la precarietat al sector carni i exigint que es faci complir la llei, sancionant les empreses infractores i forçant la regularització de les condicions de treball a tot el sector.

més informació »


CCOO convocarem vaga a les auxiliars de les nuclears al mes d'octubre

Davant l'actitud intransigent de la direcció d'ANAV i després d'analitzar la situació amb els nostres delegats i delegades en l'assemblea realitzada el 25 de juliol, CCOO d'Indústria hem decidit escalar el conflicte i convocar una vaga de durada indefinida el mes d'octubre, coincidint amb el pròxim període de recàrrega de la central nuclear Ascó 2, per exigir unes condicions laborals dignes per al conjunt de treballadors i treballadores del sector.

més informació »


Acord sobre el conveni col·lectiu del Grup Freixenet

CCOO d'Indústria valorem positivament l'acord, que es va assolir ahir, després de deu mesos d'intenses negociacions, ja que garanteix el poder adquisitiu dels treballadors i treballadores i habilita el dret de la representació de les plantilles de participar en la discussió i elaboració d'un pla industrial de futur per al grup. Aquest conveni afecta les empreses del Grup Freixenet següents: Freixenet, Castellblanch, Segura Viudas i René Barbier.

més informació »


CCOO de Lleida valora positivament la signatura del conveni de magatzems de fruita

CCOO de Lleida vol destacar que davant del bloqueig de la CEOE a les pujades salarials i les clàusules de revisió, si hi ha entesa, unió i pressió dels treballadores i treballadores i sindicats, i negociació col·lectiva és possible aconseguir millores laborals i salarials.

més informació »


Acte de signatura del Pacte nacional per a la indústria

Fet al Palau de la Generalitat de Barcelona el dilluns 24 de juliol del 2017.

més informació »


© Federació d'Indústria de CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies