Altres notícies

Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya, participarà a l'acte de signatura del Pacte Nacional per a la Indústria

Dilluns, 24 de juliol de 2017, a les 11.00 hores, al Palau de la Generalitat, a Barcelona.

més informació »


Convocades aturades a Irvia Manteniment Ferroviari per exigir a l'empresa el compliment dels acords pactats

Aquest divendres, 21 de juliol, les plantilles de Montcada i Reixac i de Mataró faran una vaga de 24 hores i a les 12 hores es concentraran a l'Estació de Sants, a Barcelona, per denunciar aquesta situació i manifestar el seu rebuig a les continues modificacions substancials de les seves condicions laborals per part de la companyia, que està incomplint els acords signats i no aplica les sentències judicials en ferm. També han convocat dues hores d'aturada per als dies 24, 26 i 28 de juliol.

més informació »


Vaga a Industrias Ponsa per l'incompliment del conveni i els endarreriments en el pagament de les nòmines

Demà dijous, 20 de juliol.

més informació »


CCOO aconseguim tot el comitè d'empresa de Vandelande Industries

CCOO d'Indústria valorem molt positivament aquest resultat, que posa de manifest la bona feina feta pel sindicat en els darrers anys en defensa dels interessos de la plantilla davant el procés de fusió de les diferents empreses del Grup Dinamic i la seva posterior adquisició per part de Vanderlande Industries.

més informació »


CCOO i UGT convocaran vaga al sector del metall de Lleida davant el bloqueig de les negociacions del conveni

Després de més de quatre mesos de reunions, les negociacions es troben en un punt mort davant la intransigència de la patronal. Els principals punts de desacord són en matèria salarial i de jornada, en els quals les posicions entre ambdues parts estan molt allunyades i els sindicats consideren inassumibles les propostes de la patronal en aquestes matèries.

més informació »


CCOO rebutgem la retallada salarial a Electra Molins

CCOO rebutgem la retallada salarial que planteja Electra Molins, que en ple període de vacances ha presentat un article 41 per rebaixar els salaris de la plantilla. CCOO exigim a la direcció de l'empresa que retiri aquesta mesura i la instem a reunir-se al setembre, un cop finalitzades les vacances d'estiu, per valorar la situació i trobar una sortida negociada.

més informació »


Una àmplia delegació de CCOO visita el complex industrial de Repsol a Tarragona

Amb l'objectiu de conèixer de primera mà la realitat laboral i reforçar el treball de l'actiu sindical a les empreses del sector.

més informació »


L'Ajuntament de Manresa atorga la Medalla de la Ciutat al mèrit cívic a Josep Rueda i Cruz

CCOO d'Indústria de Catalunya i CCOO del Vallès Occidental – Catalunya central ens sentim especialment orgullosos i orgulloses amb la concessió de la Medalla de la Ciutat de Manresa al mèrit cívic al company Josep Rueda i Cruz per la seva reconeguda trajectòria personal i professional i, especialment, per la seva dedicació sindical i veïnal, que ha incidit en la millora de les condicions als barris i a la ciutat en general.

més informació »


Els treballadors i treballadores de Finanzauto inicien una vaga a tot l'Estat contra l'ERO

La plantilla de Barberà del Vallès secunda aquesta vaga i es concentrarà a les portes de l'empresa al llarg de la setmana per demanar a l'empresa que retiri l'ERO

més informació »


CCOO exigeix a Ercros una sortida que garanteixi la continuïtat i els llocs de treball a la planta de Cardona

A la darrera reunió amb la direcció d'Ercros, CCOO va demanar a la multinacional que aclarís el futur de la planta, davant la incertesa actual, i la va instar a buscar una alternativa industrial i les inversions necessàries per donar una sortida a aquest procés i garantir el manteniment de l'ocupació.

més informació »


Unai Sordo, Javier Pacheco i una delegació de la federació CCOO d'Indústria de CCOO visiten el complex industrial de Repsol a Tarragona

Demà dimarts, 18 de juliol.

més informació »


CCOO exigeix garanties per a l'ocupació i les condicions laborals davant la compra de Pronovias per BC Partners

Aquest dilluns la direcció de San Patrick, propietària del Grup Pronovias, va informar el comitè d'empresa de l'inici del procés de venda de la companyia al fons inversor BC Partners. CCOO exigeix a la direcció de la companyia que en aquest procés es garanteixin els llocs de treball i una ocupació digna, de qualitat i amb drets, així com el manteniment de les condicions laborals.

més informació »


VI Consell de Seccions Sindicals de CCOO d'Indústria de Catalunya

El proper 13 de juliol hem convocat el Consell de Seccions Sindicals d'Indústria, que tindrà com a eix de treball el Pacte nacional per a la indústria.

més informació »


CCOO de Catalunya celebra la ratificació del Pacte nacional per la indústria

Avui dimecres, 5 de juliol.

més informació »


Presentació del Pacte nacional per la indústria

Avui dimecres, 5 de juliol, a les 18.00 hores, a la seu del Departament d'Empresa i Coneixement (Pg. de Gràcia, 105, Barcelona).

més informació »


S'arriba a un acord sobre el conveni col·lectiu de Cacaolat

CCOO fem una valoració positiva de l'acord, que ha estat ratificat per majoria pels treballadors i treballadores de Cacaolat. El conveni, que tindrà una vigència de quatre anys (2016-2019), recull algunes de les principals reivindicacions de la plantilla.

més informació »


El TSJC concedeix una pròrroga d'un any a Iberpotash

CCOO valorem positivament que s'hagi acceptat una moratòria, ja que permetrà garantir la continuïtat de l'activitat i dels llocs de treball, però estarem vigilants que es compleixin les mesures i compromisos adquirits per l'empresa per afrontar aquesta moratòria, especialment en temes mediambientals.

més informació »


CCOO d'Indústria rebutja l'ERO presentat per Finanzauto a escala estatal

El proper 29 de juliol s'ha convocat una primera jornada de vaga i una manifestació a Arganda del Rey (Madrid), des de la seu de l'empresa fins a l'Ajuntament, a la qual estan convocats els treballadors i treballadores de tots els centres de Finanzauto. Una representació de les plantilles dels centres catalans es traslladaran a Madrid per participar en la manifestació

més informació »


CCOO demana que es reforci l'acció de la Inspecció de Treball per actuar contra les falses cooperatives al sector carni

Compareixença al Parlament.

més informació »


Calendari d'assemblees territorials #ofensivaCCOO

CCOO de Catalunya ha convocat assemblees al conjunt del territori per mantenir l'ofensiva de CCOO, en les quals es parlarà, entre d'altres temes, sobre l'acord per a l'ocupació i la negociació col·lectiva, la renda garantida de ciutadania, el Pacte nacional per la indústria i el futur de les pensions.

més informació »


S'arriba a un acord sobre el Conveni col·lectiu de Damm

L'acord del conveni, que tindrà una vigència de quatre anys (2017-2020) recull algunes de les principals reivindicacions dels treballadors i treballadores en matèria de flexibilitat i conciliació amb la vida familiar, així com altres millores socials, com l'ampliació del permís per a visites mèdiques, i en matèria d'igualtat.

més informació »


La plantilla de PGI Berry Plastics es mobilitza contra els acomiadaments

Aquest divendres s'ha convocat una concentració a les portes de la fàbrica per manifestar el rebuig als 14 acomiadaments que ha fet efectius l'empresa fa una setmana. CCOO denuncia la política de deslocalització de part de la producció a d'altres països d'Europa que està aplicant la direcció de PGI Berry Plastics en els darrers mesos, en els quals s'està produint un degoteig constant d'acomiadaments.

més informació »


CCOO exigeix el compliment del conveni sectorial del camp i uns allotjaments dignes per als temporers de les terres de Lleida

Ahir es va reunir la comissió provincial de fluxos migratoris de Lleida, arran de la recent protesta dels temporers de la campanya de la fruita dels municipis de Seròs i de Granja d'Escarp. CCOO va exigir el compliment del conveni sectorial del camp en tots els seus aspectes (jornada, salaris, condicions laborals...), així com l'obligació dels empresaris de posar a disposició dels temporers uns allotjaments dignes que compleixin amb la normativa vigent.

més informació »


Xerrada debat sobre el sistema de sanitat pública i la renda garantida de ciutadania

CCOO d'Indústria de Catalunya i la Federació de Pensionistes i Jubilats de CCOO organitzen conjuntament aquesta jornada, a la qual estan convocats els afiliats i afiliades que tenen a partir de 55 anys.

més informació »


Seguiment total de la vaga dels treballadors de les auxiliars de les nuclears

CCOO d'Indústria valorem molt positivament l'èxit de la vaga dels treballadors i treballadores de les empreses auxiliars de les nuclears que s'està duent a terme avui. El seguiment ha estat del 100% tant a Ascó com a Vandellòs, la qual cosa ha obligat a aturar les feines de recàrrega de les nuclears.

més informació »


14-J: jornada de mobilització per la negociació col·lectiva, l'ocupació de qualitat i els drets socials

Amb el lema “Increment salarial als convenis col·lectius, JA!”, s'han convocat concentracions davant les seus de les patronals a Barcelona, Tarragona i Girona per reivindicar una ocupació per a les persones que no en tenen, una pujada salarial que garanteixi el poder adquisitiu de les famílies, la derogació de les reformes laborals i la recuperació dels drets socials retallats, entre altres qüestions.

més informació »


Els treballadors i treballadores de les auxiliars de les nuclears aniran a la vaga el 13 i el 20 de juny

CCOO d'Indústria i FICA-UGT de Catalunya reclamen a la direcció d'ANAV, com a empresa principal, un canvi d'actitud que permeti resoldre de manera definitiva el conflicte actual.

més informació »


S'arriba a un principi d'acord amb ANAV que permet desbloquejar el conflicte obert a les nuclears

CCOO d'Indústria fa una valoració positiva del principi d'acord, ja que dóna sortida a la majoria de les reivindicacions plantejades pel sindicat per garantir unes condicions laborals dignes per als treballadors i treballadores de les empreses auxiliars de les nuclears. L'acord haurà de ser ratificat en les assemblees a les diferents empreses. De moment, la vaga convocada els dies 13 i 20 de juny queda en suspens.

més informació »


CCOO d'Indústria organitza unes jornades de conscienciació sobre sostenibilitat mediambiental

La federació estatal de CCOO d'Indústria organitza la jornada “Reptes i compromisos amb la sostenibilitat ambiental”, amb la col·laboració d'ECOEMBES, amb l'objectiu de conscienciar els delegats i delegades dels sectors industrials i del camp sobre la importància de la sostenibilitat i del respecte al medi ambient. Aquesta jornada es farà a diferents territoris per arribar al màxim de delegats i delegades.

més informació »


CCOO dona suport a la mobilització dels treballadors d'Iberpotash de Sallent

A menys de 25 dies per a l'execució de la sentència que prohibeix nous abocaments al runam del Cogulló, l'empresa no ha buscat cap solució que permeti garantir la continuïtat de l'activitat i dels llocs de treball. Davant aquest escenari, els treballadors i treballadores de la mina de Sallent avui fan una jornada de vaga de 24 hores.

més informació »


CCOO dona ple suport a les reivindicacions dels temporers a la campanya de fruita a les terres de Lleida

Davant de les protestes d'ahir al poble Seròs (Segrià) i que continuen avui, CCOO manifesta els seu total suport a les reivindicacions dels treballadors temporers de la fruita i a la campanya agrícola.

més informació »


El Comitè d'Empresa Europeu d'Unilever exigeix garantir el futur de l'empresa i dels treballadors i treballadores

Davant l'anunci de la venda del sector de la margarina.

més informació »


CCOO i UGT convoquen dues jornades de vaga a les nuclears per exigir unes condicions laborals dignes per als treballadors de les auxiliars

Aquest dijous, 1 de juny, CCOO i UGT hem celebrat una assemblea conjunta de delegats i delegades d'ANAV i de les empreses auxiliars que presten els seus serveis a les centrals nuclears per aprovar el calendari de mobilitzacions davant la situació de bloqueig de les negociacions amb la direcció d'ANAV. Prèviament, hem realitzat un procés d'assemblees a les diferents empreses auxiliars per informar els treballadors de com està la situació i recollir el pols del sector.

més informació »


CCOO hem denunciat a la Inspecció de Treball les empreses del sector carni que incompleixen la llei

De moment, ja hi ha 15 empreses denunciades d'Osona i les comarques gironines i lleidatanes i no descartem ampliar la denúncia a més empreses.

més informació »


CCOO lamenta profundament l'accident laboral ocorregut a Sant Sadurní, on ha mort un treballador i un altre ha resultat ferit greu

Condol als familiars i companys.

més informació »


Els treballadors i treballadores de Codorniu ratifiquen el principi d'acord sobre l'ERO

CCOO d'Indústria de Catalunya informa que els treballadors i treballadores de Codorniu han ratificat el principi d'acord sobre l'ERO, assolit dilluns a la nit, per una amplíssima majoria.

més informació »


CCOO valora positivament el principi d'acord assolit a Codorniu

CCOO d'Indústria de Catalunya valora positivament l'acord, ja que ha permès una reducció important del nombre de persones afectades per l'expedient, preveu l'aplicació de mesures no traumàtiques i una millora de les indemnitzacions. Aquest principi d'acord haurà de ser ratificat pels treballadors i treballadores de tots els centres afectats, en l'assemblea que es farà aquest dimecres al matí a la fàbrica de Sant Sadurní.

més informació »


Assolit un principi d'acord a Codorniu

La direcció i els comitès d'empresa de Codorniu acaben d'arribar a un principi d'acord sobre l'expedient que haurà de ser ratificat aquest dimecres en assemblea pels treballadors i treballadores de tots els centres afectats.

més informació »


CCOO denunciarà a Inspecció de Treball les empreses que incompleixin la llei de cooperatives

CCOO d'Indústria lamenta el gran fracàs de la reunió de la Taula de concertació del sector carni de Catalunya celebrada ahir, davant la poca disposició que han manifestat les patronals del sector, especialment FECIC. En aquest escenari, CCOO farà un pas endavant per identificar les empreses principals que utilitzen aquestes falses cooperatives de treball associat per treure a la llum la precarietat que pateixen els seus treballadors, en connivència amb les mateixes empreses principals i denunciar-les davant la Inspecció de Treball.

més informació »


El Tribunal Suprem confirma que la vaga a Panrico SAU va ser legal

El TS desestima el recurs de cassació interposat per l'empresa i ara CCOO resta a l'espera del judici en el qual el sindicat demana que es declari que va ser Panrico SAU qui va vulnerar el dret fonamental a la vaga.

més informació »


S'arriba a un principi d'acord sobre el Conveni de comerç al detall d'òptiques de Barcelona

CCOO fem una valoració positiva de l'acord, ja que finalment s'han aconseguit uns increments salarials força per sobre dels que plantejava la patronal i s'ha aconseguit frenar les intencions patronals d'incrementar la jornada laboral. També s'han introduït algunes millores en els permisos retribuïts i s'ha acordat una vigència de dos anys.

més informació »


Desconvocada la jornada de vaga del 25 de maig a Codorniu

En la reunió de mediació de vaga celebrada avui a la seu de la Direcció General de Relacions Laborals de la Generalitat, la direcció de Codorniu ha plantejat unes propostes que suposen un petit avanç, tot i que encara insuficient per arribar a un acord. Davant d'aquest gest, els comitès d'empresa del grup Codorniu han decidit desconvocar la jornada de vaga prevista per aquest dijous, 25 de maig.

més informació »


CCOO d'Indústria organitzem un curs d'intervenció sindical en salut laboral per a delegats i delegades

Hi participen 22 delegats i delegades de 10 empreses dels sectors de la federació, amb l'objectiu de donar-los criteris sindicals d'actuació en matèria de salut laboral.

més informació »


Els comitès de Codorniu anuncien mobilitzacions contra l'ERO

CCOO d'Indústria denuncia l'actitud i la poca voluntat que està manifestant la direcció del grup Codorniu en la negociació de l'expedient, que manté unes propostes del tot insuficients i que no permeten avançar cap a mesures alternatives no traumàtiques. Davant d'aquesta situació, els comitès d'empresa de Codorniu convoquen vaga a l'empresa per als propers dies 25 i 31 de maig.

més informació »


CCOO d'Indústria i les seccions sindicals de Nissan i Seat analitzen la situació del sector d'automoció per coordinar l'acció sindical

La direcció de CCOO d'Indústria de Catalunya s'ha reunit amb les seccions sindicals de CCOO de Seat i de Nissan per analitzar la situació del sector d'automoció a Catalunya i coordinar l'acció sindical que cal dur a terme al sector amb les dues grans constructores de l'automòbil de Catalunya. S'han analitzat les previsions de producció, la problemàtica en matèria de salut laboral, l'estat de la negociació col·lectiva, així com la implicació activa de CCOO de Seat i Nissan en l'activitat del sindicat dins i fora de l'empresa.

més informació »


CCOO d'Indústria estem realitzant assemblees informatives sobre la situació de la negociació del Conveni estatal de perfumeria

Durant el mes de maig, CCOO hem convocat assemblees a les empreses del sector a Catalunya per explicar als treballadors i treballadores del sector la situació de bloqueig en què es troben les negociacions del conveni, davant l'actitud intransigent de la patronal STANPA.

més informació »


CCOO d'Indústria vam participar en l'acte en suport de la mineria a la comarca del Bages

Els secretaris generals de CCOO d'Indústria de Catalunya i del Vallès Occidental - Catalunya Central van assistir a l'acte de suport a la mineria del Bages, celebrat dissabte, 13 de maig, al pavelló Nou Congost de Manresa, que va reunir més de 4.000 persones.

més informació »


Gran resultat electoral de CCOO a Spark Ibérica

CCOO ens consolidem com a única força sindical amb representació a Spark Ibérica, després d'aconseguir tot el comitè d'empresa en les eleccions sindicals celebrades el passat 11 de maig.

més informació »


Celebrada la 4a Conferència de la Secció Sindical Intercentres de CCOO de Roca Sanitario

Felipe Trigueros ha estat elegit secretari general de la secció sindical intercentres i encapçala la nova executiva, integrada per 3 delegats de Gavà i 2 d'Alcalá de Henares, i el Consell, format per 8 delegats de Gavà i 5 d'Alcalà de Henares.

més informació »


Nova acció informativa de la campanya sindical per exigir unes condicions laborals dignes a les auxiliars de les nuclears

Entre les 6.30 i les 8.30 h, als accessos d'entrada a les centrals nuclears d'Ascó i Vandellòs, es repartiran fulls volants informatius amb les reivindicacions que s'estan plantejant davant la precarització de les condicions de treball que s'ha produït en els darrers anys.

més informació »


S'arriba a un principi d'acord sobre l'ERO de BIC Graphic

CCOO valora la mobilització dels treballadors i treballadores de BIC Graphic, sense la qual no s'hauria aconseguit aquest acord, que ha permès reduir el nombre de persones afectades fins a 120 i preveu mesures no traumàtiques, mitjançant criteris de voluntarietat i prejubilacions.

més informació »


CCOO denuncia el bloqueig de la patronal a la taula de concertació del sector carni

Per CCOO d'Indústria, el fracàs de la reunió d'ahir demostra la manca de voluntat de les empreses principals del sector per resoldre la situació, ja que algunes són part activa de les cooperatives de treball associat que operen al sector.

més informació »


CCOO d'Indústria apostem pels comitès d'empresa europeus com a eina estratègica en la acció sindical internacional

Uns 140 delegats i delegades de 108 empreses multinacionals van participar en la jornada de treball sindical sobre comitès d'empresa europeus organitzada per la federació el passat 5 de maig, en la qual van poder compartir i intercanviar experiències i aprofundir en les eines i drets que tenen per dur a terme l'acció sindical.

més informació »


S'arriba a un principi d'acord sobre el conveni de Zardoya Otis

Gràcies a la mobilització dels treballadors i treballadores de Zardoya Otis s'ha pogut desbloquejar la negociació del conveni. Després de 10 dies de vaga a tots els centres de treball que la companyia té al conjunt de l'Estat, es va arribar a un principi d'acord que aquest matí ha estat ratificat per prop del 80% dels treballadors i treballadores.

més informació »


Nova jornada de vaga a BIC Graphic contra l'ERO

El comitè d'empresa, que manté la mobilització de la plantilla davant l'actitud immobilista de l'empresa en les negociacions, que en aquests moments estan encallades, ja que les posicions entre les parts segueixen allunyades. La direcció de BIC Graphic no atén les peticions del comitè perquè retiri l'expedient i s'assegui a negociar mesures alternatives als acomiadaments.

més informació »


Interès dels delegats i delegades per les mútues i l'Institut d'avaluacions mèdiques

El treball que es va fer durant el matí s'organitzà en quatre grups de 10 persones, a cada grup hi havia un tècnic de salut laboral per dirigir el debat. Les conclusions, les inquietuds i els dubtes que es van generar a cada grup van ser posats en comú posteriorment.

més informació »


Avui s'ha reunit la taula de concertació del sector carni per tractar l'aplicació de la llei catalana de cooperatives

Aquest matí s'ha reunit la taula de concertació del sector carni a Catalunya, integrada per l'Administració, sindicats i patronals del sector, per analitzar la modificació i el compliment de la llei catalana de cooperatives a les cooperatives de treball associat del sector carni, pel que fa a les condicions laborals d'aplicació als treballadors i treballadores del sector.

més informació »


Vaga a TRW Automotive per exigir un pla industrial de futur

Darrerament, s'ha anat reduint el volum de càrrega de treball de l'empresa, que fabrica components d'automoció per a Ford i VW, i en aquests moments no hi ha feina per a tota la plantilla. Davant la incertesa sobre les produccions futures, el comitè d'empresa ha decidit mobilitzar la plantilla convocant vaga.

més informació »


CCOO d'Indústria organitzem una jornada de treball sindical sobre comitès d'empresa europeus

L'objectiu de la jornada és compartir i intercanviar experiències i aprofundir en les eines i els drets que tenim en aquest àmbit per dur a terme la nostra acció sindical i treure el màxim partit de la figura dels comitès europeus.

més informació »


Desconvocada la jornada de vaga contra l'ERO a Bic Graphic

La jornada de vaga prevista per demà dijous, 4 de maig, ha quedat suspesa a l'espera de com avança la reunió prevista també per demà entre la direcció de l'empresa i el comitè de BIC Graphic, per abordar l'ERO que ha presentat l'empresa per acomiadar 136 treballadors i treballadores de la planta de Tarragona.

més informació »


Treballadors de Zardoya Otis de tot l'Estat es manifesten demà a Madrid per un conveni digne

Una representació dels treballadors i treballadores dels centres que Otis té a Catalunya es traslladarà a Madrid per participar en la protesta, que recorrerà les principals artèries de la capital espanyola per reivindicar un conveni digne.

més informació »


Gran afluència a les manifestacions de l'1 de Maig

Milers de persones es van sumar a les manifestacions de l'1 de Maig convocades a Catalunya. CCOO d'Indústria valorem positivament l'àmplia participació dels treballadors i treballadores de la indústria.

més informació »


CCOO d'Indústria i CCOO de Codorniu i Freixenet exigeixen la constitució d'una mesa sectorial del cava

Les seccions sindicals de CCOO dels grups Codorniu i Freixenet, juntament amb la federació CCOO d'Indústria de Catalunya, van aprofitar les manifestacions de l'1 de Maig per reivindicar la constitució d'una mesa sectorial del cava a Catalunya, amb la participació de sindicats, patronals i Administració, per posar fil a l'agulla per resoldre els problemes que afecten el sector.

més informació »


Convocada vaga a BIC Graphic contra l'ERO

La vaga està prevista els dies 2, 4, 10 i 17 de maig. Amb aquesta convocatòria, els treballadors i treballadores exigeixen a l'empresa que retiri l'expedient i s'assegui a negociar un pla de viabilitat amb el comitè d'empresa que garanteixi mesures no traumàtiques.

més informació »


Vaga a Zardoya Otis davant del bloqueig de la negociació del conveni

Del 27 d'abril al 16 de maig.

més informació »


CCOO està coordinant una campanya sindical per exigir unes condicions laborals dignes a les auxiliars de les nuclears

Davant la precarització de les condicions de treball que s'han donat en els darrers anys, CCOO està impulsant aquesta campanya sindical per dir prou a la precarietat i per exigir a les empreses que assumeixin les seves responsabilitats per garantir els criteris de qualitat i seguretat que requereixen aquest tipus d'instal·lacions. Divendres 28 d'abril es farà una acció informativa a les portes de les centrals nuclears d'Ascó i Vandellòs,on es repartiran octavetes amb les reivindicacions que s'estan plantejant.

més informació »


La Secció Sindical de CCOO del Grup Freixenet manifesta el seu suport als treballadors i treballadores de Codorniu

La Secció Sindical de CCOO del Grup Freixenet ha fet una resolució en la qual manifesta el seu suport i solidaritat al conjunt de treballadors i treballadores de Codorniu, davant de l'ERO plantejat per la Direcció General de Codorniu. Així mateix, es posa a disposició de la Secció Sindical de CCOO del Grup Codorniu en allò que necessiti per afrontar aquesta dura situació.

més informació »


CCOO rebutja l'ERO anunciat per Codorniu, que afectaria un centenar de treballadors

CCOO exigeix a Codorniu que retiri les mesures plantejades i insta l'equip directiu de l'empresa a assumir les responsabilitats derivades de la seva mala gestió.

més informació »


Dia Internacional de la Seguretat i la Salut en el Treball, 28 d'Abril

CCOO d'Indústria instem els delgats i delegades dels sectors industrials i del camp a participar en els actes convocats amb motiu del 28 d'Abril als diferents territoris, que aquest any porten per lema “La precarietat ens fa mal”.

més informació »


© Federació d'Indústria de CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies