Altres notícies

CCOO d'Indústria vam participar en l'acte en suport de la mineria a la comarca del Bages

Els secretaris generals de CCOO d'Indústria de Catalunya i del Vallès Occidental - Catalunya Central van assistir a l'acte de suport a la mineria del Bages, celebrat dissabte, 13 de maig, al pavelló Nou Congost de Manresa, que va reunir més de 4.000 persones.

més informació »


Gran resultat electoral de CCOO a Spark Ibérica

CCOO ens consolidem com a única força sindical amb representació a Spark Ibérica, després d'aconseguir tot el comitè d'empresa en les eleccions sindicals celebrades el passat 11 de maig.

més informació »


Celebrada la 4a Conferència de la Secció Sindical Intercentres de CCOO de Roca Sanitario

Felipe Trigueros ha estat elegit secretari general de la secció sindical intercentres i encapçala la nova executiva, integrada per 3 delegats de Gavà i 2 d'Alcalá de Henares, i el Consell, format per 8 delegats de Gavà i 5 d'Alcalà de Henares.

més informació »


Nova acció informativa de la campanya sindical per exigir unes condicions laborals dignes a les auxiliars de les nuclears

Entre les 6.30 i les 8.30 h, als accessos d'entrada a les centrals nuclears d'Ascó i Vandellòs, es repartiran fulls volants informatius amb les reivindicacions que s'estan plantejant davant la precarització de les condicions de treball que s'ha produït en els darrers anys.

més informació »


S'arriba a un principi d'acord sobre l'ERO de BIC Graphic

CCOO valora la mobilització dels treballadors i treballadores de BIC Graphic, sense la qual no s'hauria aconseguit aquest acord, que ha permès reduir el nombre de persones afectades fins a 120 i preveu mesures no traumàtiques, mitjançant criteris de voluntarietat i prejubilacions.

més informació »


CCOO denuncia el bloqueig de la patronal a la taula de concertació del sector carni

Per CCOO d'Indústria, el fracàs de la reunió d'ahir demostra la manca de voluntat de les empreses principals del sector per resoldre la situació, ja que algunes són part activa de les cooperatives de treball associat que operen al sector.

més informació »


CCOO d'Indústria apostem pels comitès d'empresa europeus com a eina estratègica en la acció sindical internacional

Uns 140 delegats i delegades de 108 empreses multinacionals van participar en la jornada de treball sindical sobre comitès d'empresa europeus organitzada per la federació el passat 5 de maig, en la qual van poder compartir i intercanviar experiències i aprofundir en les eines i drets que tenen per dur a terme l'acció sindical.

més informació »


S'arriba a un principi d'acord sobre el conveni de Zardoya Otis

Gràcies a la mobilització dels treballadors i treballadores de Zardoya Otis s'ha pogut desbloquejar la negociació del conveni. Després de 10 dies de vaga a tots els centres de treball que la companyia té al conjunt de l'Estat, es va arribar a un principi d'acord que aquest matí ha estat ratificat per prop del 80% dels treballadors i treballadores.

més informació »


Nova jornada de vaga a BIC Graphic contra l'ERO

El comitè d'empresa, que manté la mobilització de la plantilla davant l'actitud immobilista de l'empresa en les negociacions, que en aquests moments estan encallades, ja que les posicions entre les parts segueixen allunyades. La direcció de BIC Graphic no atén les peticions del comitè perquè retiri l'expedient i s'assegui a negociar mesures alternatives als acomiadaments.

més informació »


Interès dels delegats i delegades per les mútues i l'Institut d'avaluacions mèdiques

El treball que es va fer durant el matí s'organitzà en quatre grups de 10 persones, a cada grup hi havia un tècnic de salut laboral per dirigir el debat. Les conclusions, les inquietuds i els dubtes que es van generar a cada grup van ser posats en comú posteriorment.

més informació »


Avui s'ha reunit la taula de concertació del sector carni per tractar l'aplicació de la llei catalana de cooperatives

Aquest matí s'ha reunit la taula de concertació del sector carni a Catalunya, integrada per l'Administració, sindicats i patronals del sector, per analitzar la modificació i el compliment de la llei catalana de cooperatives a les cooperatives de treball associat del sector carni, pel que fa a les condicions laborals d'aplicació als treballadors i treballadores del sector.

més informació »


Vaga a TRW Automotive per exigir un pla industrial de futur

Darrerament, s'ha anat reduint el volum de càrrega de treball de l'empresa, que fabrica components d'automoció per a Ford i VW, i en aquests moments no hi ha feina per a tota la plantilla. Davant la incertesa sobre les produccions futures, el comitè d'empresa ha decidit mobilitzar la plantilla convocant vaga.

més informació »


CCOO d'Indústria organitzem una jornada de treball sindical sobre comitès d'empresa europeus

L'objectiu de la jornada és compartir i intercanviar experiències i aprofundir en les eines i els drets que tenim en aquest àmbit per dur a terme la nostra acció sindical i treure el màxim partit de la figura dels comitès europeus.

més informació »


Desconvocada la jornada de vaga contra l'ERO a Bic Graphic

La jornada de vaga prevista per demà dijous, 4 de maig, ha quedat suspesa a l'espera de com avança la reunió prevista també per demà entre la direcció de l'empresa i el comitè de BIC Graphic, per abordar l'ERO que ha presentat l'empresa per acomiadar 136 treballadors i treballadores de la planta de Tarragona.

més informació »


Treballadors de Zardoya Otis de tot l'Estat es manifesten demà a Madrid per un conveni digne

Una representació dels treballadors i treballadores dels centres que Otis té a Catalunya es traslladarà a Madrid per participar en la protesta, que recorrerà les principals artèries de la capital espanyola per reivindicar un conveni digne.

més informació »


Gran afluència a les manifestacions de l'1 de Maig

Milers de persones es van sumar a les manifestacions de l'1 de Maig convocades a Catalunya. CCOO d'Indústria valorem positivament l'àmplia participació dels treballadors i treballadores de la indústria.

més informació »


CCOO d'Indústria i CCOO de Codorniu i Freixenet exigeixen la constitució d'una mesa sectorial del cava

Les seccions sindicals de CCOO dels grups Codorniu i Freixenet, juntament amb la federació CCOO d'Indústria de Catalunya, van aprofitar les manifestacions de l'1 de Maig per reivindicar la constitució d'una mesa sectorial del cava a Catalunya, amb la participació de sindicats, patronals i Administració, per posar fil a l'agulla per resoldre els problemes que afecten el sector.

més informació »


Convocada vaga a BIC Graphic contra l'ERO

La vaga està prevista els dies 2, 4, 10 i 17 de maig. Amb aquesta convocatòria, els treballadors i treballadores exigeixen a l'empresa que retiri l'expedient i s'assegui a negociar un pla de viabilitat amb el comitè d'empresa que garanteixi mesures no traumàtiques.

més informació »


Vaga a Zardoya Otis davant del bloqueig de la negociació del conveni

Del 27 d'abril al 16 de maig.

més informació »


CCOO està coordinant una campanya sindical per exigir unes condicions laborals dignes a les auxiliars de les nuclears

Davant la precarització de les condicions de treball que s'han donat en els darrers anys, CCOO està impulsant aquesta campanya sindical per dir prou a la precarietat i per exigir a les empreses que assumeixin les seves responsabilitats per garantir els criteris de qualitat i seguretat que requereixen aquest tipus d'instal·lacions. Divendres 28 d'abril es farà una acció informativa a les portes de les centrals nuclears d'Ascó i Vandellòs,on es repartiran octavetes amb les reivindicacions que s'estan plantejant.

més informació »


La Secció Sindical de CCOO del Grup Freixenet manifesta el seu suport als treballadors i treballadores de Codorniu

La Secció Sindical de CCOO del Grup Freixenet ha fet una resolució en la qual manifesta el seu suport i solidaritat al conjunt de treballadors i treballadores de Codorniu, davant de l'ERO plantejat per la Direcció General de Codorniu. Així mateix, es posa a disposició de la Secció Sindical de CCOO del Grup Codorniu en allò que necessiti per afrontar aquesta dura situació.

més informació »


CCOO rebutja l'ERO anunciat per Codorniu, que afectaria un centenar de treballadors

CCOO exigeix a Codorniu que retiri les mesures plantejades i insta l'equip directiu de l'empresa a assumir les responsabilitats derivades de la seva mala gestió.

més informació »


Dia Internacional de la Seguretat i la Salut en el Treball, 28 d'Abril

CCOO d'Indústria instem els delgats i delegades dels sectors industrials i del camp a participar en els actes convocats amb motiu del 28 d'Abril als diferents territoris, que aquest any porten per lema “La precarietat ens fa mal”.

més informació »


CCOO d'Indústria rebutja l'ERO presentat per BIC Graphic, que pretén acomiadar el 36% de la plantilla

CCOO d'Indústria de Catalunya rebutja l'ERO d'extinció de contractes que ha presentat la direcció de BIC Graphic, amb el qual pretén acomiadar 136 treballadors i treballadores de la planta que té a Tarragona, i insta la direcció de l'empresa a retirar l'expedient i a asseure's a negociar un pla de viabilitat amb la representació dels treballadors i treballadores que garanteixi mesures no traumàtiques per a la plantilla.

més informació »


Els dies 11 i 12 d'abril, vaga al sector d'escorxadors d'aus i conills

Al conjunt de l'Estat.

més informació »


CCOO d'Indústria presenta una denúncia a la Inspecció de Treball per vulneració del dret de vaga al sector d'escorxadors d'aus i conills

CCOO denuncia que les grans empreses del sector plantegen tancar els centres de treball els dies 11 i 12 d'abril, coincidint amb la vaga convocada, i que els treballadors recuperin aquestes dues jornades laborals a posteriori, coaccionant el dret dels treballadors a anar a la vaga. CCOO adverteix a les empreses del sector que emprendrà les accions oportunes davant d'aquesta vulneració flagrant d'un dret fonamental.

més informació »


Vaga al sector d'escorxadors d'aus i conills els dies 11 i 12 d'abril

Davant el bloqueig de les negociacions del conveni sectorial per part de la patronal.

més informació »


Arrenca l'11è Congrés de CCOO de Catalunya

L'11è Congrés de CCOO de catalunya se celebra del 4 al 6 d'abril, al Palau de Congressos de Barcelona, amb el lema "Fem CCOO". CCOO d'Indústria hi participem amb una delegació de 97 delegats i delegades escollits en el 2n congrés de la federació.

més informació »


CCOO lamenta la mort d'Apolo Giménez, històric sindicalista del Vallès Occidental

Va ser treballador de l'antiga Lucas-CAV Condiesel (Delphi Diesel Systems) .

més informació »


Es posposa l'embargament judicial de les naus de SM Pack Ibérica a la Granada del Penedès

CCOO valorem positivament l'acord al qual han arribat aquest matí la direcció de l'empresa i el banc per posposar el llançament judicial per mirar de trobar una solució al conflicte obert, ja que es garanteix la continuïtat dels llocs de treball.

més informació »


Signat el Conveni de magatzemistes d'oli de la província de Barcelona

CCOO valorem positivament el conveni, que té una vigència de 2 anys, ja que garanteix el manteniment del poder adquisitiu dels treballadors i treballadores del sector.

més informació »


CCOO demana a SM Pack Ibérica, al banc i al jutjat que busquin una solució que permeti garantir els llocs de treball

CCOO demana al jutjat que es posposi l'execució del llançament judicial previst per al dia 28 de març, ja que en cas de fer-se efectiu, els 37 treballadors de SM Pack Ibérica es quedarien al carrer. Així mateix, CCOO exigeix a la direcció de l'empresa i a l'entitat bancària que s'asseguin a negociar per tancar un acord que permeti garantir la continuïtat de l'activitat productiva i dels llocs de treball.

més informació »


Gran èxit de la jornada de lluita del 23 de març per la negociació col·lectiva i per uns salaris i una ocupació dignes

CCOO d'Indústria de Catalunya valorem molt positivament la gran resposta i implicació de la gent d'Indústria en la jornada de lluita convocada el passat 23 de març. Més de 400 delegats i delegades dels nostres sectors van participar a l'assemblea i manifestació convocades per la federació, i a la posterior concentració davant la seu de Foment del Treball.

més informació »


CCOO dóna suport als treballadors de l'empresa DTA que han perdut el seu lloc treball

CCOO manifesta el seu suport i solidaritat als 8 treballadors de l'empresa DTA que han perdut el seu lloc de treball arran del canvi de contracta dels serveis auxiliars dels tallers de Renfe de Vilanova i la Geltrú. CCOO està fent gestions amb Renfe i les seves adjudicatàries per trobar una solució per recol·locar aquests 8 treballadors, que tenen experiència i coneixen perfectament els processos de treball del sector.

més informació »


CCOO valora positivament el compte de resultats de SEAT, amb el qual es fa efectiva la paga de beneficis per a la plantilla

El sindicat posa en valor la firma del XIX Conveni col·lectiu, que permet aquest mecanisme per repartir part dels beneficis entre els treballadors.

més informació »


CCOO valora positivament l'aprovació de la modificació de la Llei catalana de cooperatives

Aquesta modificació legislativa permetrà lluitar contra la precarietat laboral en els sectors on s'havien instal·lat males pràctiques.

més informació »


CCOO valorem positivament l'operació anunciada per Ficosa, ja que ofereix més garanties de futur i estabilitat per a la plantilla

Segons ha comunicat la companyia, Panasonic incrementa la seva participació a Ficosa Internacional. Aquesta operació possibilitarà una major capacitat d'inversió i innovació i genera expectatives de continuar creixement en el desenvolupament industrial tecnològic de l'empresa.

més informació »


23 de març: jornada de lluita per la negociació col·lectiva, els salaris i una ocupació de qualitat

Hem convocat una assemblea de delegats i delegades amb l'objectiu de destacar l'activitat sindical en la negociació col·lectiva, visualitzar els conflictes que estem abordant als diferents sectors i empreses, i exigir a la patronal uns increments salarials contra l'encariment de la vida i un treball i amb drets. En acabar l'assemblea sortirem en manifestació fins a Foment del Treball.

més informació »


CCOO d'Indústria valora positivament l'anunci de Covestro i Ercros sobre la continuïtat de les plantes de Tarragona

CCOO d'Indústria de Catalunya valorem molt positivament les decisions empresarials de Covestro, de mantenir l'activitat de la planta de MDI de Vila-seva, i d'Ercros, de mantenir la producció de clor, ja que impliquen el manteniment d'un nombre important de llocs de treball tant al polígon químic de Tarragona com al poble de Flix.

més informació »


CCOO exigeix a Cobra una ocupació efectiva per als treballadors de la delegació de Lleida

CCOO d'Indústria manifesta el seu suport als treballadors afectats, als quals l'empresa té sense ocupació efectiva des de l'1 de febrer, i denuncia que amb aquesta actitud Cobra pretén que els treballadors abandonin l'empresa voluntàriament per demanar feina a la nova adjudicatària del servei, renunciant a la indemnització per acomiadament que legítimament els pertocaria.

més informació »


José Antonio Hernández és el nou secretari general de CCOO d'Indústria de Catalunya

José Antonio Hernández encapçala la nova direcció de la federació, després de sortir escollit com a secretari general, amb un 91,63% de vots a favor, en el marc del 2n Congrés de CCOO d'Indústria de Catalunya, celebret els dies 2 i 3 de març a Mataró.

més informació »


2n congrés de CCOO d'Indústria de Catalunya

Dijous 2 i divendres 3 de març, a les 10.15 hores, al Tecnocampus de Mataró.

més informació »


CCOO de Catalunya demana investigar les violacions dels drets laborals a Bangladesh

Carta adreçada als diputats del Parlament Europeu.

més informació »


CCOO de Catalunya organitza un seminari-taller sobre Formació Professional Dual

Demà dimarts, 28 de febrer, a partir de les 9.30 hores, a la seu del sindicat a Barcelona.

més informació »


Seminari taller sobre formació professional dual

Dimarts, 28 de febrer, a la seu de CCOO de Catalunya a Barcelona.

més informació »


CCOO d'Indústria denuncia la vulneració de drets fonamentals per part de l'empresa Sungates Design

CCOO d'Indústria de Catalunya denuncia l'actitud antisindical de Sungates Design, del Barcelonès, que, després de rebre la comunicació de l'obertura d'un procés d'eleccions sindicals a l'empresa per escollir entre la plantilla un representant que garanteixi la defensa dels drets col·lectius dels treballadors i treballadores al centre de treball, va decidir acomiadar els candidats de CCOO.

més informació »


Les federacions d'Indústria i Serveis de CCOO participen en una acció internacional per l'alliberament dels sindicalistes represaliats a Bangladesh

Les dues organitzacions s'han sumat a la campanya internacional impulsada per IndustriALL Global Union i UNI Global Union per instar el Govern de Bangladesh a alliberar de manera immediata i incondicional els sindicalistes del sector de la confecció que han estat detinguts les darreres setmanes.

més informació »


Josep Anton Gómez serà el nou coordinador de CCOO d'Indústria de Lleida

Josep Anton Gómez ha sortit escollit per unanimitat nou coordinador de CCOO d'Indústria de Lleida, en el marc de la 2a Conferència d'aquest àmbit funcional, celebrada el 17 de febrer al nou local de CCOO de Lleida i en la qual han participat 42 delegats i delegades, que han aprovat per unanimitat els documents de Pla d'acció i Informe balanç, així com les candidatures als diferents òrgans de direcció.

més informació »


Anna Núñez és escollida coordinadora del Barcelonès de CCOO d'Indústria

Un total de 145 delegats i delegades van participar en la 2a conferència del Barcelonès de CCOO d'Indústria, en la qual es va escollir pràcticament per unanimitat Anna Núñez com a nova coordinadora d'aquest àmbit funcional.

més informació »


Josep Rueda, nou secretari general de CCOO d'Indústria del Vallès Occidental - Catalunya Central

Un total de 162 delegats i delegades van participar en el 2n Congrés de CCOO d'Indústria del Vallès Occidental - Catalunya Central, celebrat a Sabadell el 15 de febrer, en el qual es va elegir Josep Rueda com a nou secretari general.

més informació »


Josep Serra surt reescollit secretari general de CCOO d'Indústria de Girona

Un total de 82 delegats i delegades dels sectors van participar en el 2n Congrés del sindicat intercomarcal celebrat el 14 de febrer a Girona, en el qual va sortir reelegit com a secretari general Josep Serra i es van aprovar també per unanimitat l'Informe balanç i el Pla d'acció.

més informació »


© Federació d'Indústria de CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies