Federació d'Indústria de CCOO de Catalunya

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  
EESS Cursos de formació continua Documents Ofertes per a l'afiliació

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookiesEleccions sindicals La FI.CCOO.CAT continuem sent la primera força sindical en els nostres sectors, un cop finalitzat el període de còmput 2007-2011

CCOO, som la garantia! Amb CCOO, tu hi guanyes!


La Federació d'Indústria de CCOO continuem sent la primera força sindical a Catalunya en els nostres sectors, amb 3.934 delegats i delegades escollits a les nostres candidatures a data de 31 de diciembre de 2011, que representen el 48% dels delegats escollits en els sectors del metall, mineria i energia elèctrica, i amb una diferència de 344 delegats respecte del segon sindicat, la UGT.


A partir del dia 1 de gener de 2012 hem engegat un nou període de campanya electoral que s'allargarà fins al 31 de desembre de 2015, en el qual no deixarem de renovar processos electorals i fer-ne de nous en empreses sense representació sindical. En aquesta tasca ens trobareu, dia a ia, al costat dels treballadors i treballadores dels nostres sectors.

La FI.CCOO.CAT encarem aquesta nova etapa amb la il·lusió de consolidar-nos i avançar com a primera força sindical, perquè aquesta és la millor garantia per incidir realment en la defensa dels drets i condicions laborals del conjunt de treballadors i treballadores de les empreses dels nostres sectors. I per això és molt important la implicació i la participació de tots i totes en aquest procés. CCOO, som la garantia!

En el període de còmput 2007-2011 s'han fet eleccions sindicals en 3.989 centres de treball dels sectors del metall, mineria i energia elèctrica, en les quals han participat un total de 160.824 treballadors i treballadores. En 604 d’aquests centres de treball era el primer cop que es feien eleccions sindicals.


Drets de representació dels treballadors i treballadores

Els treballadors i treballadores de l'Estat espanyol tenen dret, segons la legislació vigent, a tenir representants sindicals que defensin els seus drets i interessos, que vetllin per l'aplicació dels convenis col·lectius i de les mesures relatives a la seguretat i salut laboral. 

Consulta els drets i garanties dels representants de les persones treballadores
                                                                             
                                                   
PIMES

La Federació d'Indústria de CCOO de Catalunya té un ampli compromís amb la defensa dels drets dels treballadors i les treballadores de les PIMES, estretament lligat amb processos generals com la negociació col·lectiva o les eleccions sindicals.

Ens preocupem i dediquem part de la nostra feina a afrontar les problemàtiques específiques que patiu els treballadors i treballadores d'aquestes empreses, donant suport als vostres delegats i delegades sindicals i assessorant-los i informant-los per tal que puguin representar-vos més eficaçment. 

Notícies 


CCOO arrasa en les eleccions sindicals del Grup Soler

Gran victòria de CCOO, que ha aconseguit els 18 delegats que s'escollien al grup, i deixa UGT sense representació.


CCOO guanya les eleccions sindicals a Zanini Auto Group

CCOO ha capgirat els resultats i ha aconseguit la majoria absoluta en aquesta empresa paretana, amb 4 dels 5 membres del comitè d'empresa.


CCOO es consolida com a única força amb representació a Moehs Catalana

CCOO torna a aconseguir tot el comitè d'empresa, format per 9 delegats i delegades.


CCOO aconsegueix la majoria i se situa com a primera força sindical a Novartis

CCOO d'Indústria de Catalunya valora positivament els resultats assolits a Novartis, que posen de manifest la bona feina realitzada aquests darrers quatre anys.


CCOO guanya les eleccions sindicals a Ficosa Electronics

CCOO d'Indústria valora positivament els resultats electorals aconseguits a Ficosa Electronics, on CCOO ha aconseguit la majoria.


CCOO guanya les eleccions sindicals a Gas Natural Fenosa, a Catalunya

CCOO es manté com a primera força sindical a Gas Natural Fenosa, a Catalunya, després de les eleccions sindicals celebrades ahir. CCOO ha aconseguit el 43,28% dels vots i dobla en representació la segona força sindical.


CCOO aconsegueix tot el comitè de la divisió de vendes i serveis d'HP

La FI.CCOO.CAT repeteix resultats a HP i obté els 13 delegats i delegades que s'escollien.


CCOO esdevé la primera força sindical a CELSA Barcelona

La FI.CCOO.CAT valora positivament els resultats obtinguts en les eleccions sindicals celebrades a CELSA Barcelona, en les quals CCOO ha desbancat UGT com a primera força sindical.


CCOO arrasa en les eleccions a DYNACAST España i desbanca a UGT

La FI.CCOO.CAT valora molt positivament els resultats obtinguts en aquesta empresa vallesana, amb una majoria absoluta aclaparadora que desbanca UGT, que fins ara tenia tota la representació.


CCOO entra amb força a Dinamic Manutenció del Bages

CCOO ha aconseguit dues delegades en aquesta empresa de Santpedor, on es feien eleccions sindicals per primera vegada.


CCOO aconsegueix la majoria del Comitè d'Empresa de Benito Urban

CCOO guanya les eleccions sindicals en aquesta empresa de Manlleu, on ha aconseguit 5 dels 9 membres del Comitè d'Empresa.


CCOO es consolida com a primera força sindical a COMFORSA

La FI.CCOO.CAT valora positivament els resultats aconseguits en les eleccions sindicals celebrades a COMFORSA, on CCOO es manté com a primera força sindical amb una àmplia majoria.


Excel·lents resultats de CCOO a Girbau

CCOO aconsegueix la majoria absoluta en les eleccions sindicals celebrades a Girbau (Vic), amb 10 dels 13 membres que formen el Comitè d'Empresa.


CCOO capgira els resultats a Deseuras

CCOO ha donat la volta als resultats a l'empresa Deseuras, de Sallent, on ha aconseguit el delegat que s'escollia i deixa així a UGT sense representació sindical a l'empresa.


CCOO guanya les eleccions a IMTECH Spain

CCOO aconsegueix així la majoria absoluta, amb 2 dels 3 delegats que s'escollien, i desbanca UGT, que en el mandat anterior tenia tot el Comitè.


CCOO es consolida com a únic sindicat a Thyssenkrupp Airport Services

CCOO ha aconseguit els 3 delegats que s'escollien en aquesta empresa que ofereix serveis de manteniment a l'Aeroport del Prat.


CCOO capgira la majoria a Estampaciones Martínez

Amb 5 delegats escollits en la seva candidatura, CCOO se situa com a primera força sindical i arrebata la majoria a UGT.


Ple de CCOO a Motor Klasse

CCOO ha obtingut els 3 delegats que s'escollien i ha deixat sense representació UGT, que abans tenia la majoria.


Gran victòria de CCOO a Aceros para la Construcción

CCOO consolida la majoria absoluta en aquesta empresa del grup Celsa, on ha obtingut 4 dels 5 membres que formen el Comitè d'Empresa; l'altre ha estat per a CGT.


CCOO guanya a SODECA

CCOO ha guanyat les eleccions sindicals a l'empresa SODECA, de Sant Quirze de Besora. Els 129 treballadors i treballadores d'aquesta empresa del sector del metall han votat majoritàriament per CCOO.


CCOO arrassa en les eleccions sindicals de FCC Servicios Industriales y Energéticos

CCOO aconsegueix pràcticament tot el comitè d'empresa, amb 7 dels 9 membres que l'integren.


CCOO guanya les eleccions a EMTE MECHANICAL ENGINEERING

CCOO ha guanyat les eleccions sindicals a l'empresa EMTE MECHANICAL ENGINEERING, d'Esplugues de Llobregat. Els 153 treballadors i treballadores d'aquesta empresa metal·lúrgica han votat majoritàriament per la candidatura de CCOO i li han atorgat els 7 representants que s'escollien.


La FI.CCOO.CAT continua sent la primera força sindical en els seus sectors

Un cop finalitzada la campanya electoral 2007-2011, la Federació d'Indústria de CCOO es manté un any més com a primera força sindical en els seus sectors, amb 3.934 delegats i delegades, que representen el 48% del total.


CCOO guanya les eleccions sindicals a Hewlett Packard Española

CCOO ha guanyat les eleccions sindicals a Hewlett Packard Española, de Sant Cugat del Vallès. Els 1.180 treballadors i treballadores d'aquesta empresa de fabricació i distribució de productes informàtics han donat la majoria absoluta a la candidatura de CCOO i li han atorgat els 23 representants que s'escollien.


CCOO guanya les eleccions a SOME, de Sant Quirze de Besora

CCOO ha guanyat les eleccions sindicals a l'empresa metal·lúrgica SOME, amb el resultat de 7 delegats per a Comissions i 2 per a la UGT. SOME té 142 treballadors i està ubicada a Sant Quirze de Besora.


CCOO guanya les eleccions sindicals a Sony Europe

CCOO ha aconseguit els 13 delegats en les eleccions sindicals celebrades a Sony Europe, de Barcelona. Aquesta empresa té 258 treballadors i treballadores i es dedica a la comercialització de productes electrònics


CCOO consolida la majoria absoluta a Automoción Marvi

CCOO ha aconseguit 4 dels 5 delegats i delegades que s'escollien al Ccomitè d'Empresa, i repeteix així els resultats de fa 4 anys.


CCOO millora resultats i se situa com a primera força a Delphi Diesel Systems

CCOO ha estat la força sindical més votada i ha aconseguit ampliar la seva representació, i s'ha situat com a primera força sindical a l'empresa. La FI.CCOO.CAT valora molt positivament aquests resultats.


CCOO amplia la majoria absoluta a Indústries Teixidó

La plantilla ha reconegut la tasca sindical que CCOO ha dut a terme a l'empresa en els últims anys, de manera que CCOO ha aconseguit un delegat més que en el mandat anterior i ho ha fet en el col·legi de tècnics, on fins ara no havia pogut presentar candidatura.


CCOO aconsegueix tot el comitè a Roser Construcciones Metálicas, i renova els delegats a Metàl·lics Casa Nova

CCOO s'ha endut els 5 delegats que s'escollien a Roser Construcciones Metálicas, deixant UGT sense representació, i renova els 3 delegats que ja tenia a Metàl·lics Casa Nova, les dues empreses a la província de Girona.


CCOO guanya les eleccions sindicals a GE Power Controls Ibérica

CCOO ha guanyat les eleccions sindicals realitzades a GE Power Controls Ibérica, de Sant Vicenç de Castellet (Bages), en les quals ha aconseguit els 9 delegats del Comitè d'empresa que s'escollien.


CCOO guanya a E. Bachiller B. S.A. de Parets del Vallès

S'amplia encara més la majoria absoluta, amb 8 representants.


CCOO guanya a MB Motors de Granollers

Única força sindical, amb 3 delegats.


CCOO guanya les eleccions a Ausa Center

Els seus 174 treballadors i treballadores han atorgat la confiança a CCOO, que tindrà 9 delegats al Comitè d'empresa.


CCOO, primera força sindical a ACRESA CARDELLACH

CCOO guanya per primera vegada les eleccions sindicals en aquesta empresa d'Hospitalet, on ha donat un tomb a la correlació de forces existent fins al moment i ha aconseguit 5 dels 9 delegats del comitè.


CCOO aconsegueix tot el Comitè d'Empresa de Yamaha Motor España

CCOO ha obtingut els 17 delegats i delegades que s'escollien i se situa com a única força sindical amb representació a l'empresa. La plantilla ha tornat a dipositar la seva plena confiança en les candidatures de CCOO amb una altíssima participació.


CCOO guanya les eleccions sindicals a Frape Behr de Montblanc

Amb 6 delegats/ades, CCOO es consolida com la força més votada i amb més delegats/ades en el comitè d'empresa, i ha estat el sindicat que ha mantingut la seva representació a Frape, ja que la resta han perdut delegats/ades respecte del mandat anterior.


CCOO obté la majoria absoluta a COMFICA, Soluciones Integrales

CCOO ha obtingut 6 dels 9 delegats que s'escollien. Amb aquests resultats, la FI.CCOO.CAT es consolida com a força majoritària en aquesta empresa d'instal·lacions i manteniment de xarxes telefòniques.


CCOO guanya a Mercedes Benz d'Esparreguera

CCOO ha guanyat les eleccions sindicals a Mercedes Benz, d'Esparreguera, on els seus 177 treballadors i treballadores han optat per la candidatura de CCOO per davant de les altres opcions que es presentaven.


CCOO guanya a Magneti Marelli

CCOO ha guanyat les eleccions sindicals a l'empresa Magneti Marelli, de Santpedor. Els 152 treballadors i treballadores de l'empresa han optat majoritàriament per la candidatura de CCOO i li han atorgat 7 representants mentre que la UGT s'ha quedat amb només 2.


CCOO guanya les eleccions a COMEXI GROUP INDÚSTRIES

CCOO ha guanyat les eleccions sindicals a l'empresa COMEXI Group Indústries, de Riudellots de la Selva. Els seu 322 treballadors i treballadores han optat per la candidatura de CCOO majoritàriament i li han atorgat els 13 representants que s'escollien.


CCOO guanya a Sistemas Técnicos Encofrados

CCOO ha guanyat les eleccions sindicals a Sistemas Técnicos Encofrados, de Parets del Vallès. Els 158 treballadors i treballadores de l'empresa han donat els 9 representants que s'escollien a CCOO.


CCOO guanya les eleccions sindicals a Valeo

CCOO ha guanyat les eleccions sindicals del 4 de maig passat a Valeo, augmentant 1 representant en el col·legi de tècnics i administratius i mantenint la representativitat en el d'especialistes.


CCOO guanya les eleccions sindicals a ANAV

CCOO s'ha imposat en les eleccions sindicals celebrades a l'Associació Nuclear Ascó-Vandellòs, amb un total de 21 delegats dels 45 que s'ecollien. També revalida la majoria absoluta a l'auxiliar MAESSA-UTE.


CCOO se situa com a única força sindical a CITELUM

CCOO ha aconseguit els 5 delegats que s'escollien a CITELUM, una de les empreses contractistes del manteniment de l'enllumenat públic de Barcelona, on es feien eleccions per primer cop.


CCOO obté els 9 representants a Microson

CCOO ha guanyat les eleccions sindicals a l'empresa del metall, Microson. Els 133 treballadors i treballadores de la factoria de Barcelona han mostrat la seva confiança en el nostre sindicat i li han atorgat la totalitat dels representants que s'escollien.


CCOO obté tot el comitè d'empresa a Sinterizados Montblanc

CCOO ha aconseguit la majoria absoluta en les eleccions sindicals celebrades a l'empresa Sinterizados Montblanc, situada a la capital de la Conca de Barberà (Tarragona). Els 197 treballadors i treballadores han atorgat la seva confiança a CCOO i li han concedit els 9 representants que s'escollien.


CCOO guanya a CTT Stronghold

CCOO ha guanyat les eleccions sindicals a CTT Stronghold, de les Franqueses del Vallès. Els 174 treballadors i treballadores de l'empresa han donat els 9 representants que s'escollien a CCOO.


CCOO es consolida a Cahors Española i arrasa al grup ESPA

CCOO renova tot el comitè a Cahors Española (Vilamalla) i entra amb força al grup ESPA (Banyoles), on se situa com a primera força sindical.


CCOO consolida la seva majoria absoluta a Land Motors

La FI.CCOO.CAT ha revalidat els resultats del mandat anterior i ha aconseguit altre cop tot el comitè d'empresa, integrat per 5 membres.


CCOO guanya per majoria a Talleres Prodemar

CCOO ha guanyat les eleccions sindicals a Talleres Prodemar, de Badalona, i ha aconseguit la majoria absoluta en imposar-se al segon sindicat, la UGT, aconseguint 3 representants per només 1 dels segons.


CCOO capgira el resultat en dues empreses vallesanes

CCOO ha aconseguit tot el comitè de Vicente Torns (Rubí) en les eleccions celebrades l'última setmana, en les quals la candidatura de CCOO ha estat l'única que s'ha presentat. En l'anterior mandat CCOO tenia només 1 delegat i UGT, 4. CCOO també ha capgirat els resultats a Holzma Plattenaufteil Technik (l'Ametlla del Vallès), on ha obtingut 2 membres del comitè per 1 d'UGT, just a la inversa que en el procés anterior


CCOO guanya les eleccions a ASCENSORES SERRA

CCOO revalida la majoria absoluta en aquesta empresa d'Olot, on ha aconseguit 8 dels nou delegats que s'escollien.


CCOO es manté com a única força sindical

CCOO revalida els seus resultats i es manté com a única força sindical amb representació en diverses empreses del Barcelonès i del Vallès Oriental


CCOO ha guanyat les eleccions a Linde Wiemann, de la Garriga

CCOO ha guanyat les eleccions a Linde Wiemann, de la Garriga. Els 140 treballadors i treballadores del centre han donat la victòria a CCOO, a qui han atorgat els 9 representants que s'escollien.


CCOO guanya les eleccions sindicals a Francisco Albero

CCOO ha guanyat les eleccions sindicals a l'empresa Francisco Albero, de l'Hospitalet de Llobregat. Els 129 treballadors i treballadores d'aquesta empresa d'accessoris de l'automòvil han donat els 9 representants a CCOO, en detriment de la UGT, que perd dos delegats i es queda sense representació.


CCOO guanya les eleccions a Oliva Torras

CCOO ha guanyat les eleccions sindicals a l'empresa Oliva Torras, de Manresa. Els 125 treballadors i treballadores de la factoria han escollit la candidatura de CCOO i li han donat els 9 representants que s'escollien.


CCOO valora el suport rebut al taller de Nissan Zona Franca, afectat per l'empitjorament de les condicions laborals en unes eleccions marcades pel xantatge de la direcció

Avui s'han celebrat les eleccions sindicals a tots els centres de Nissan a Catalunya.


Eleccions sindicals al Grup Nissan

Demà dijous, 24 de febrer, se celebren les eleccions sindicals a NISSAN, en les quals s'ha d'escollir la nova representació dels treballadors i treballadores dels diferents centres de treball del grup per als propers quatre anys.


CCOO aconsegueix la majoria absoluta a Gamo Outdoor i a la fàbrica Mecalux

La Federació d'Indústria de CCOO entra amb força a Gamo Outdoor, on presentava candidatura per primer cop, i repeteix resultats a la fàbrica Mecalux.


CCOO guanya les eleccions sindicals a l'empresa de gestió de residus Viuda de Lauro Clariana

Els treballadors i treballadores de la factoria que l'empresa de gestió de residus Viuda de Lauro Clariana té a Sant Boi de Llobregat han donat la seva confiança a la candidatura de CCOO i li han atorgat la majoria absoluta en les eleccions sindicals.


CCOO assoleix de nou la majoria absoluta al Grup Endesa

CCOO ha aconseguit de nou la majoria absoluta en les eleccions sindicals realitzades al Grup Endesa, després d'obtenir el 56% dels delegats i delegades que s'escollien en el conjunt de centres de treball que el grup té a Catalunya. CCOO es consolida així com a primera força sindical en el sector elèctric a Catalunya.


CCOO guanya les eleccions a Tubsa Automoción

Els 249 treballadors i treballadores han donat el seu suport a la candidatura de CCOO, atorgant-li 7 delegats, mentre que la CGT només n'ha aconseguit 2.


Eleccions sindicals al Grup SEAT

Avui dijous, 10 de febrer, se celebren les eleccions sindicals a SEAT, en les quals s'ha d'escollir la nova representació dels treballadors i treballadores de cadascun dels centres de treball del grup i també el nou comitè intercentres per als propers quatre anys.Afilia't
Minerometal CCOO Catalunya Seccions sindicals Fiteqa Catalunya Xarxes socials
Eina digital Eina jove
Galeria d'imatges
Industria TV Visió TV
Integra

Federació d'Indústria de CCOO de Catalunya
Via Laietana, 16, 3a planta
Telèfon 93 481 27 96 - Fax 93 268 40 42
industria@ccoo.cat

Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI