Federació d'Indústria de CCOO de Catalunya

Identificació
Usuari/a Password

Identificació temporalment deshabilitada
Idiomes


Cercador  
EESS Cursos de formació continua Documents Ofertes per a l'afiliació

ccoo.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència d’usuari. Més informació sobre la política de cookies
CriterisL'Acció Sindical és un dels elements principals de l'activitat de la Federació d'Indústria de CCOO de Catalunya, que es tradueix majoritàriament en la negociació col•lectiva com a instrument clau per a la defensa dels drets i els interessos dels treballadors i les treballadores. Amb la negociació col•lectiva contribuïm a ampliar la nostra presència sindical a les empreses, alhora que a una major democratització de les relacions laborals.

Per aconseguir una negociació col•lectiva efectiva cal una acció sindical organitzada i coordinada, compartint criteris en els diferents àmbits d'actuació dins de l'Àrea d'Acció Sindical: Organització del Treball, Salut Laboral, Dona, Joves, Política Social, Ocupació, etc. En tots aquests àmbits es comparteixen també esforços per tal d'assolir resultats que millorin la nostra capacitat contractual, sindicant el nostre treball a les empreses.

RAONS PER DIR NO A LA REFORMA LABORAL
 

 

 

Afilia't
Minerometal CCOO Catalunya Seccions sindicals Fiteqa Catalunya Xarxes socials
Eina digital Eina jove
Galeria d'imatges
Industria TV Visió TV
Integra

Federació d'Indústria de CCOO de Catalunya
Via Laietana, 16, 3a planta
Telèfon 93 481 27 96 - Fax 93 268 40 42
industria@ccoo.cat

Avís legal

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI